Nova vloga

Inja Zalta očarala znano romunsko pevko Inno

T. P.
23. 10. 2018, 20.15
Deli članek:

Inja, ki se je ljubitelji slovenskih serij zagotovo še vedno spominjajo po upodobitvi Nine Dolinar v Usodnem vinu, se je po koncu snemanja uspešnice odločila, da spakira kovčke in se poda v ZDA v lov za novimi kariernimi priložnostmi.

Instagram
Zalta se pred kamerami počuti kot riba v vodi.

Da se je 24-letnica pripravljena spoprijeti z vsakim izzivom, je dokazala že pred dvema letoma v videospotu slovenskega režiserja Mitje Okorna za poljsko skupino BeMy za njeno pesem Oxygen (Kisik), ko je upodobila na smrt bolno dekle brez las.

Reuters
Pevka Inna je za svoj videospot za pesem No Help (Brez pomoči) angažirala našo Injo Zalta.

Inna je prva evropska pevka z več kot milijardo ogledi na youtubu.

Nedavno pa jo je za svoj videospot za pesem No Help (Brez pomoči) angažirala priljubljena 32-letna romunska pevka Inna.

Spot so posneli v Los Angelesu in v Maroku, nekaj utrinkov s snemanja pa je Inja Zalta delila tudi na svojem instagramu. Pod posnetki je zapisala: »Rada se sproščam na kavču sredi puščave.« Večino kadrov za vizualno upodobitev pesmi je zvezdnica namreč posnela na kavču.

Instagram
Večino kadrov je Inja posnela na kavču.

Inna, ki je pred leti večkrat nastopila tudi pri nas, je nedavno svoje oboževalce razveselila z novico, da bo izdala novo ploščo, in to v španskem jeziku. Novi singel, ki bo pospremil izid prihajajočega glasbenega albuma, bo luč sveta ugledal že 2. novembra.