Je v Baru ali ne?

Šok in preobrat v Baru: kaj se dogaja z Noemi?

R.T.
15. 10. 2018, 10.32
Posodobljeno: 15. 10. 2018, 10.56
Deli članek:

Sobotno glasovanje je razjezilo veliko ljudi, saj po glasovanju niso poslali domov poraženke Noemi.

Facebook/Barovka Noemi
Noemi je odšla.

Veliko je bilo razburjenja na družbenih omrežjih po sobotni oddaji v živo Bar na Planet TV. In to ne zaradi izbire tekmovalca, ki so ga gledalci oziroma glasovalci poslali domov.

Pa poglejmo, kaj se je dogajalo: na vročem stolu sta sedela Noemi in Sandi. Oba močna člena, ena zaradi provokativnih fotografij na spletu, drugi pa zaradi svojih gostinskih sposobnosti, ki jih kaže v Baru.

Ko pa sta ob koncu voditelja, Jasna Kuljaj in Domen Kumer, razglasila, da je Sandi prejel več glasov, so se tekmovalci že začeli poslavljati od Noemi. Nato pa ... šok. Za tekmovalce in gledalce: voditelja sta nato naznanila, da  - ker je potekal dobrodelni teden - izjemoma šova ne zapušča nihče. Tako je tudi Noemi ostala v Baru, vendar že avtomatično nominirana na naslednji vroči stol.

Po prvem šoku, ko dogajanja ni dojel nihče od tekmovalcev, pa je v stanovanju objokana Noemi dejala tekmovalcem, da odhaja. To, da kljub glasovanju ni bila izločena, se ji ni zdelo prav.

Z njo so se strinjali tudi gledalci Bara: na družbenih omrežjih in facebook strani šova so se zvrstili besni komentarji ljudi, češ, da so jih "nategnili", saj so s klici plačali za glasovanje, po katerem do odhoda poraženega tekmovalca sploh ni prišlo.   

Bes na družbenih omrežjih se po soboti ni umiril. Noemina mama pa je na facebooku zapisala, da je Noemi že doma in da se je odločila, da je najbolj pošteno, da šov zapusti. Vendar pa uradne potrditve o dogajanju v šovu konec tedna ni bilo. Do danes, ko je na spletni strani Siola potrjeno, da je Noemi nekaj ur po koncu glasovanja "spakirala kovčke" in šov zapustila. 

Facebook
Zapis Noemine mame v noči iz sobote na nedeljo.

V boju za 50 tisočakov tako ostaja še osem tekmovalcev: Katarina, Matej, Sandi, Gregor, Kristian, Maruša, Teja in Anja, ki se je barovcem pridružila nedavno.