PRSTAN

Sta se Tina Maze in njen Massi poročila?

N.S.
28. 9. 2018, 07.10
Deli članek:

Nekdanja smučarka in dobitnica olimpijskih kolajn Tina Maze je pred kratkim poskrbela za vroče govorice, ko je na svojem instagram profilu objavila fotografijo s posebnim detajlom.

Instagram
To je fotografija, na kateri nosi prstan, ki spominja na poročnega.
Nikola Miljković
Sta Andrea Massi in Tina Maze po vseh letih le skočila v zakon?

Naša najuspešnejša smučarka vseh časov Tina Maze se že nekaj časa posveča družinskemu življenju, ki pa ga zelo dobro skriva.

Tina, ki preprosto obožuje biti mamica hčerki Anouk, je na družbenem omrežju Instagram objavila fotografijo, s katero se je sicer uradno poslovila od poletja, a vsi so namesto tega opazili eno malenkost, s katero je sprožila vroče govorice. Tina, ki je le nekaj mesecev po porodu spet v odlični formi, si je na obraz nadela velik nasmeh, kar dokazuje, da zelo uživa v svojem življenju. Kot je povedala, je razlog za njeno veselje seveda njena hčerkica Anouk, a mnogi so se ob objavi zadnje fotografije zapičili v zelo vpadljiv prstan, ki ga nosi na roki. Strinjajo se, da prstan, ki ga nosi na levi roki, močno spominja na poročnega. Zdaj se vsi sprašujejo, ali to pomeni, da sta se Tina Maze in njen izbranec Andrea Massi letos poleti na skrivaj poročila, kar pa ne bi bilo nič nenavadnega, saj sta bila glede zasebnega življenja vedno zelo skrivnostna. Če sta se uspešno poročila naskrivaj, jima čestitamo za uspešno skrivanje in seveda za poroko.