BAR

EKSKLUZIVNO: Gregorja hudo skrbi za zdravje tekmovalcev Bara!

N.S.
17. 9. 2018, 20.00
Posodobljeno: 18. 9. 2018, 14.11
Deli članek:

Že ves dan se govori in ugiba o tem, kaj se dogaja v zakulisju resničnostnega šova Bar. Iz prve roke smo izvedeli nekaj podrobnosti, saj je za naš portal spregovoril tekmovalec Grega.

Planet TV
Grega Jakhel je za naš portal spregovoril o podrobnostih.

Kljub temu, da je priljubljenemu tekmovalcu šova Bar, Gregorju Jakhelu Kolareviču, ki je na lastno željo minuli vikend zapustil šov, ves dan zvonil telefon, saj je dodobra razburkal vse, ko je iskreno spregovoril o težavah v šovu, si je Ljubljančan vzel čas za nas in nam pojasnil nekaj zadev, med drugim tudi to, da mu ni žal, da se je prijavil v šov. "Nikakor mi ni žal, saj sem se imel tudi zelo lepo notri, kljub neznosnim razmeram. Takoj bi se prijavil še enkrat, če bi bila popolnoma druga produkcijska ekipa, saj je ta, ki dela šov Bar, neprofesionalna," nam je ekskluzivno zaupal Grega, ki pravi, da dejanja vodstvene ekipe Planet tv, kršijo nedotakljivost človekove telesne in duševne celovitosti.

Arhiv Svet24
Ko jim je poplavilo kopalnico, so porabili goro toaletnega papirja.

Hudo slabi pogoji

"Zelo me skrbi za druševno in fizično zdravje tekmovalcev," je odločeno povedal Grega, ki pravi, da je še kar šokiran nad razmerami, ki jih je doživljal med bivanjem v šovu. "Potrebno se je zavedati, da so stanovalci prvih 6 dni živeli zaprti v kleti, kjer so bile miši, žuželke, ščurki in bolhe. Ni bilo oken, torej niti svežega zraka ali naravne svetlobe v bivalnem prostoru. V stanovanju je bilo tudi do 30 stopinj. Nekateri tekmovalci so zaradi nečloveških razmer tekmovanje želeli zapustiti, vendar jim je vodstvo “šova” dalo jasno vedeti, da bi v jim v primeru odhoda sledila znatna premoženjska škoda-sankcija, ki bi jo uveljavili zaradi kršitve pogodbe s strani tekmovalca. Tekmovalci v baru so večinoma mladi ljudje z malo premoženja, pogodbene kazni oz. sankcije za kršitev pogodb pa so tako visoke, da bi tekmovalce spravilo v položaj insolventnosti, kar bi pomenilo da bi morali kazen odplačevati še vrsto let," je še ogorčen dodal Grega, ki pravi, da se nezakonito in nemoralno stanje v šovu še kar nadaljuje.

"Tekmovalci živijo in ostajajo zaprti v nečloveških razmerah, oditi pa zaradi prisile z denarno kaznijo ne upajo. To je videti tudi iz oddaj, kjer tekmovalci neprestano jokajo ter so vidno potrti, tesnobni, prestraseni, depresivni." Dodaja še, da ni vse videti tako, kot je prikazano na televiziji in da bo močno držal pesti za nekatere sotekmovalce, da preživijo dni, ki jih bodo morali preživeti v šovu, saj so razmere res nehumane. Na naše vprašanje ali misli, da bo šov Bar ob vseh težavah in škandalih sploh dočakal svoj epilog, pa brez pomisleka odgovori: "Ne, ne bo! Če je že zdaj vse narobe, kaj šele bo, zato mislim, da bodo bar kmalu zaprli."

Planet TV
Na dan prihaja čedalje več "grozljivih" informacij o zakulisju šova Bar.