BAR

Resničnostni šov se nadaljuje po planu!

N.S.
17. 9. 2018, 14.22
Posodobljeno: 17. 9. 2018, 14.30
Deli članek:

Po veliki zmedi, ko je danes zjutraj zavladalo obsedeno stanje, kjer se ni vedelo, ali tekmovali šova Bar ostajajo ali so res družno zapustili šov, je zdaj jasno - Bar se nadaljuje!

Planet TV
Resničnostni šov Bar se nadaljuje po planu!

Danes zjutraj smo na uredništvo dobili sporočilo, ki je dvignilo veliko prahu: »Bar je zaključen, tekmovalci so kolektivno odstopili. Iz prve roke!« O tem, kaj se dogaja v Baru, da ga tekmovalci družno zapuščajo, vse dan nismo dobili odgovora, do zdaj, ko so nam iz Planet TV potrdili, da res resničnostni šov Bar nadaljuje.

"Bar ostaja. Tekmovalci niso zapustili šova in vse gre po predvidenem planu. V petek se je zgodilo, kar se je zgodilo, a zdaj šov teče dalje. Ob ponedeljkih je Bar zaprt, vrata za vse obiskovalce spet odpira jutri," so sporočili iz službe za odnose z javnostmi Planet TV.

Planet TV
Katarina Kosem si je premislila in ostaja v šovu.

Vrnitev Katarine

S Planet TV so še sporočili, da so šov zapustili Grega, Tamara in Karmen, Katarina pa v šovu ostaja, kar je potrdila tudi njena mama Andrijana Stanina Kosem. Kako se bo naprej odvijalo življenje Barovcev, bo znano v jutrišnji oddaji.