Izkušnje v gostinstvu

Hči Andrijane Starina Kosem v šovu Bar

N.S.
15. 9. 2018, 09.21
Deli članek:

Med tistimi, ki se bodo poskušali dokazati v resničnostnem šovu Bar, je tudi hči razvpite nekdanje državne sekretarke na ministrstvu za gospodarstvo Andrijane Starina Kosem, 25-letna Katarina Kosem.

Planet tv
Petindvajsetletna Katarina je prepričana, da je treba igrati po pravilih in ceniti življenje, ki nam je dano.

Čeprav se je govorilo, da v resničnostnem šovu Bar letos ne bo »znanih obrazov«, smo jih našli kar nekaj.

Poleg igralca iz filma Gremo mi po svoje in znanega glasbenika smo v šovu našli še eno tekmovalko, o kateri vemo marsikaj. Gre za simpatično Katarino Kosem, hčerko nekoč razvpite političarke in podjetnice Andrijane Starina Kosem. Katarina ima pri komaj 25 letih veliko gostinskih izkušenj, saj vodi družinsko kavarno, v kateri menda večkrat dela tudi mama. A kot je povedala Katarina, ima še večje ambicije, saj si želi ustvariti nekaj povsem svojega, kar bi bilo le njeno in kjer bi vodila posle po svoje. Pravi, da se njeno življenje že od nekdaj vrti okrog gostinstva in da se je v šov prijavila predvsem zato, ker je željna novih izkušenj in znanj na tem področju.

Arhiv Svet24
Govori se, da ne bo prišla obiskat hčerke v Bar, tudi na pivo je ne bo.

MAME V BAR NE BO!

Čeprav Andrijana ni dosegljiva na telefon in ne daje komentarjev glede hčerkine udeležbe v šovu, nam je vir blizu mame povedal, da je hčerko na koncu le podprla pri odločitvi, da se prijavi v šov. Je pa menda jasno dala vedeti, da je v Bar ne bo, ji zaželela srečo in bo seveda navijala za Katarino, za katero pravijo, da je družabna in komunikativna.