Zabava

FOTO: Janje na plaži ne boste srečali

Teja Pelko
4. 8. 2018, 08.15
Deli članek:

Težko pričakovane počitnice so se začele tudi za Janjo Ulaga. Preživela jih bo zelo razgibano.

Osebni arhiv
V gorah nadvse uživa tudi v lokalnih kulinaričnih dobrotah.

Nekaj dni bo na morju, nekaj dni v slovenskih hribih, načrtuje pa tudi izlet v Nemčijo in beljenje domačih sten.

Dopust je začela s spanjem, saj ji tega zelo primanjkuje, potem pa se je odpravila užit morske radosti. Na plaži jo boste sicer zaman iskali, saj ji tega njen nemirni raziskovalni duh ne dopušča. »Vedno si obljubim, da bom ležala cele dneve, potem pa že drugi dan iščem po zemljevidu, kaj zanimivega je mogoče videti in doživeti v okolici. Nikoli ne grem na dopust na isto mesto. Tega ne maram. Vedno hočem videti kaj novega, drugo pravilo pa je, da se izogibam pretirano turističnim destinacijam. Moje življenje je zelo pestro in glasno. Čez teden v radijskem etru, čez vikend na dogodkih in zabavah, na katerih vodim ali pojem. Zato je vse, kar potrebujem na dopustu, mir,« je povedala odgovorna urednica Radia Veseljak

Osebni arhiv
Janja dopust rada preživlja aktivno.

Miru se poleg odlične lokalne hrane nadeja naužiti tudi v naših krasnih slovenskih hribih. Z izletom v Nemčijo, natančneje v tamkajšnjo deželo lego kock, bo ugodila sinu, ki je velik ljubitelj omenjenih kock, sebi oziroma vsej družini pa z belitvijo domačih sten.

IDEALEN ODDIH

Njen sanjski dopust bi bilo dvotedensko bivanje na pravem kavbojskem ranču s pripadajočo glasbo zvečer, da bi se naplesala polk, čez dan pa uživala v naravi nekje daleč stran od večjih mest.

Osebni arhiv
Voditeljico ves čas krasi nasmeh.