MIŠA MOLK

Iz oči v oči je razkrila tudi Zlatka Zahovića

N.S.
5. 8. 2018, 18.00
Deli članek:

Legendarna Miša Molk tudi med poletjem ustvarja nove zgodbe znanih. Nocoj bo svoj žareč pogled in prodorna vprašanja usmerila v Zlatka Zahovića.

Žiga Culiberg
Miša Molk

Nedeljsko srečanje Z Mišo … gledalcem tudi poleti ponuja nove zgodbe (ne)znanih adutov in presežkov naše družbe – ustvarjalcev, mislecev, garačev, talentov in še bi lahko naštevali.  

Najti sogovornike za oddajo ni lahek izziv, prepričati jih o sodelovanju pa pogosto tudi ni preprosto. Še zlasti če je gost Zlatko Zahović, ki vedno dobro premisli, komu bo zaupal in s kom bo sedel za skoraj enourni pogovor … A spoštljivi izpraševalki, ki gostu zre naravnost v oči, je to seveda uspelo.

TV Slovenija
Zlatko Zahović bo do Miše nocoj zelo iskren.

Zlatko Zahović je nadvse uspešen in priljubljen, ampak te slave ni ravno lahko nositi, ker se med uspehe včasih vrine tudi poraz. In takrat vsi planejo; ker mora biti vse najboljše – zdaj, takoj, vedno. Nenasitni smo. In kdo ne pozna bolje te evforije množic kot Zlatko Zahović, najboljši strelec slovenske nogometne reprezentance in izjemno uspešen športni direktor NK Maribor. Miši je uspelo iz Zlatka izvabiti marsikatero iskreno misel in sočne komentarje, ki jih boste lahko videli in slišali to nedeljo zvečer na 1. programu Televizije Slovenija.