Nino Ošlak

Po Grčiji se bo podal še na sever Evrope

Teja Pelko
31. 7. 2018, 21.00
Deli članek:

Za vsestranskega glasbenika bo letošnje poletje v znamenju dela pa tudi zabave.

Osebni arhiv
Nino je letos že užil nekaj morskih radosti.

Ta letni čas je njegov najljubši, ga pa tudi zelo navdihuje. V svojem repertoarju ima tako že kar nekaj poletnih skladb, najnovejšo, z naslovom Moja moja, pa je občinstvu skupaj z atraktivnim videospotom predstavil, tik preden se je s prijatelji podal na desetdnevni oddih na grški otok Mikonos.

Osebni arhiv
Nino Ošlak 2

Z dopusta pa je prišel še bolj utrujen, kot je nanj šel. »Na Mikonos sem odšel s prijatelji, s katerimi imamo radi zabave do jutra. V Grčiji so se žuri začeli že ob 20. uri, tako da smo na prvi zabavi ostali nekje do 22. ure. Sledila je večerja, od 1. ure zjutraj do sončnega vzhoda pa smo preživeli na plesišču,« nam je zaupal Nino Ošlak. S prijatelji so nato legli k počitku, v »nov« dan pa vstopili okoli 11. ure. Začeli so ga s počasnim, vsaj uro trajajočim zajtrkom, ki mu je sledil kratek počitek, okoli 14. ure pa so se odpravili na plažo. Glasbenik gre tudi sicer zaradi svoje svetle polti raje na plažo šele v poznih popoldanskih urah. S sabo vedno vzame veliko sončne kreme in kapo, pogosto pa je tudi na plaži kar v majici vsaj do 16. ure, saj ga sonce zelo hitro opeče.

Preostali del poletja bo Nino z glasbeno kolegico Anabel koncertiral v poletnih mladinskih kolonijah in v studiu pripravljal nove projekte, čaka pa ga še popotovanje po severnem delu Evrope.

Za Nina je sicer vsak oddih sanjski, ker si naredi tako, da mu je lepo. »Ni pomembno, kam greš, važno je, da se znaš sprostiti in uživati v prostem času. Jaz sem zelo delaven, in ko si vzamem čas za odklop, se temu posvetim popolnoma. Tudi če sem doma v Ljubljani. Kraj ni pomemben,« nam je za konec dejal Ošlak.