Slovenija ima talent

Po pričakovanjih so postavili vroč rekord

N.S.
26. 7. 2018, 22.00
Deli članek:

Vila z bazenom, glasna glasba, čofotanje in utripanje bliskavic. Tako je minil nepozaben dan v osrčju Istre, kjer so tekmovalci iz preteklih sezon šova Slovenija ima talent snemali videospot za veliko poletno uspešnico Vroče.

Promocijski material
Nekdanji tekmovalci šova Slovenija ima talent so uživali na poletnem snemanju spota.

Tekmovalci preteklih sezon šova Slovenija ima talent so z neustavljivima ustvarjalcema hitov, dvojcem Maraaya, ustvarili poletni hit Vroče, ki kljub muhastemu vremenu ustvarja tisto pravo poletno vročico.

Moker, razigran, »odštekan« in akrobatski spot za pesem Vroče, za katero so združili moči Isaac Palma, WildArt, Rok in Anej Piletič, Luka Basi, Lina Kuduzovič, Nika Zorjan in Klara Jazbec, F&B acrobatics, Artifex in Dunking Devils, je osvojil splet. V manj kot 24 urah od objave spota so se na youtubu zavihteli na sam vrh in njihov video je postal najbolj vroč v Sloveniji. »Med snemanjem spota smo se neskončno zabavali. Med skakanjem v bazen, jahanjem flaminga in samoroga, plesanjem pred kamerami številčne ekipe in še in še. Spot je z združitvijo toliko različnih talentov – pevskih, glasbenih, plesnih in akrobatskih – res nekaj čisto posebnega, zato uspeh ni presenetljiv. Prav tako smo veseli, da se je pesem hitro prebila na vrh lestvice najbolj predvajanjih slovenskih skladb,« so povedali glavni akterji nove uspešnice. 

Promocijski material
Razigrani pevec Anej Piletič.