Jelena Rozga

Seksapilna Hrvatica verjame, da na koncu vedno zmaga ljubezen

Teja Pelko
26. 7. 2018, 21.00
Deli članek:

Jelena Rozga bo to poletje preživela na odrih po vsej nekdanji skupni državi.

Petar Vilović
Na snemanju spota za pesem Uzmem koliko mi daš se je Jeleni pridružil igralec Filip Palčić.

Svojim oboževalcem je postregla tudi z novo skladbo z naslovom Uzmem koliko mi daš.

Gre za pesem z ljubezensko tematiko, ki pa se razlikuje od večine tovrstnih skladb. »Vedno pojemo o ljubezni, ki je fatalna in se je končala slabo ali pa zaradi nje trpimo. Zelo malo je pesmi, ki opevajo srečno ljubezen, zato sem presrečna, da sta mi Tonči in Vjekoslava Huljić napisala pesem, v kateri ni prepira oziroma ni razhoda, ampak je samo ljubezen. Tokratna zgodba je pozitivna in opisuje zgodbo dveh, ki jima ljubezen dovoljuje sanje in odkrivanje vsega, tudi slabih strani,« je o pesmi navdušeno povedala Jelena.

Seksapilna pevka Jelena Rozga, ki bo čez mesec dni praznovala 41. rojstni dan, je za pesem posnela tudi videospot. Spot so posneli v Istri, snemanja pa se bo pevka še dolgo spominjala. »Istra nas je pričakala burno – v enem trenutku je sijalo sonce, v drugem pa je močno padal dež. Zaradi vremenskih razmer je bilo snemanje spota zelo zahtevno, hkrati pa zabavno. V nekem trenutku sem že razmišljala, da spotov nikoli več ne bom snemala zunaj, ampak rajši v studiu. Potem pa sem si rekla, da je to tako kot v ljubezni – nič ni idealno. Treba se je srečati tudi s slabimi stvarmi, ampak na koncu vedno zmaga ljubezen. Tudi tokrat je,« je o snemanju spota dejala Rozga.

M.V.
Jeleno poleti čakajo številni nastopi.

Ali ji je po razhodu s članom dua 2Cellos Stjepanom Hauserjem kdo že ukradel srce, ni znano, saj pevka o tem skrivnostno molči. Je pa njeno življenje tudi brez intimnega partnerja zelo polno. Trenutno je namreč na poletni turneji po državah nekdanje Jugoslavije, pripravlja pa še eno pesem, za katero obljublja, da bo kmalu ugledala luč sveta. Dopustniške užitke si bo lahko privoščila šele jeseni, ko se bo – tradicionalno – podala na Mikonos.