Igralka

Razkrita zvezdnica, ki je obsedla Meghan

Sonči Nered-Čebešek / Novice Svet24
22. 6. 2018, 20.41
Deli članek:

AudreyHepburn žene britanskega princa Harryja še zdaleč ni zaznamovala samo v načinu oblačenja.

Profimedia
Meghan je bila na prvem uradnem dogodku po poroku znova v središču pozornosti.

Potem ko je Meghan Markle v torek na konjskih dirkah v Ascottu zablestela v čudovito modri opravi, so modni strokovnjaki pri njej zaznali nekaj znanega …

In že dva dni kasneje potegnili vzporednico: Meghan na moč spominja na eno najuspešnejših igralk vseh časov – Audrey Hepburn v muzikalu My Fair Lady.

NI NAKLJUČJE

In po tej prvi primerjavi so se podobnosti med Meghan in Audrey kar vsule. Na dnevu nacionalnosti si je za v kraljevo ložo Meghan nadela obleko, na las podobno tisti, ki jo je Audrey nosila v kultnem filmu Rimske počitnice. Iz filma Smešni obraz, kjer je Audrey igrala nevesto, pa si je Meghan »izposodila« poročno obleko.

Tudi zasebno se Meghan večkrat obleče kot Audrey, ki je v prostem času pogosto nosila belo-črne črtaste majice in enobarvne spodnje dele, v garderobni omari pa ima tudi več kot deset malih črnih oblekic, kakršne je oboževala tudi Audrey.

PIKA NA I

O obsedenosti Marklove s slavno igralko pa je spregovorila tudi ena od njenih prijateljic. Audrey je najprej oboževala kot igralko, ko pa je spoznala njeno življenjsko zgodbo, je v njej našla sebe. Starši obeh so se namreč že pri njunih šestih letih ločili in jima zlomili srce.

Prijateljica pravi, da se je Meghan prav zaradi Audrey odločila za igralski poklic in aktivnosti v dobrodelnih organizacijah, ki skrbijo za uboge otroke v Afriki.