NEVERJETNO

Voditelj leto po zlomu noge spet staknil poškodbo

N.S./Novice Svet24
2. 6. 2018, 12.46
Posodobljeno: 2. 6. 2018, 12.49
Deli članek:

Priljubljeni voditelj Klemen Bunderla ima očitno res smolo v življenju. Točno leto dni po hudi poškodbi noge je zdaj ponovno pristal na urgenci.

Osebni arhiv
Na urgenci so ugotovili, da ima zlomljeno stopalnico.

Klemen je med igro s svojo psičko Chilly bos brcnil proti igrački, jo prav po »bunderlovsko« zgrešil in s palcem zadel ob masivno klubsko mizico. »Taka bolečina je bila, da sem se samo ulegel. Bil sem prepričan, da bo po nekaj dneh bolje … Kakšna zmota! Je pa sreča v nesreči, da če ne bi šel na kontrolo, ne bi vedel, da po svetu že par mesecev hodim z zlomljeno stopalnico.«

KAJ PA FINALE?

Klemna danes čaka šov Nova zvezda Slovenije, ki zahteva celega človeka, a bo Klemnu tudi s poškodovano nogo nalogo uspelo opraviti. »Zdravniki so bili tako prijazni, da so me oborožili s 'kompromisno' imobilizacijo noge, tako da bom še vedno lahko kolikor toliko normalno hodil po odru, ko se vrnem, pa me čaka pravi mavec. Okoli moje točke in premiere novega singla pa ... Bom pač malo bolj statičen. V vsakem primeru ne bomo skrivali, da sem samo pol moža. Bergle pa, ja, so že moje prijateljice,« je priznal Klemen, ki je zelo jezen in razočaran. »V bistvu se mi vse skupaj zdi prav smešno, kot da nekdo izvaja vudu nad mano. Lani sem točno takšen čas, v začetku junija, doživel prvi zlom tik pred premiero muzikala Vesna in sem bil za pol leta pečen. Letos spet tik pred finalom in začetkom dela pri muzikalu Madagascar! Groza. Niti ne vem, kdaj se bom vrnil,« je še povedal potrti Klemen.

Mediaspeed.
Lani je zaradi zloma noge pristal na berglah.