HVALEŽNA

Najprej zahvala, nato še dopust

Nejc Simšič/Novice Svet24
2. 6. 2018, 09.15
Deli članek:

Velika zmagovalka spektakularnega šova Zvezde plešejo, ljubka Natalija Gros, se je za zmago na poseben način zahvalila svojemu soplesalcu in mentorju Mihi Peratu, zdaj pa jo čaka še dopust.

Mediaspeed
Najprej sta Natalija in Miha zmagala v superfinalu šova Zvezde plešejo ...

Potem ko sta Natalija Gros in Miha Perat slavila v superfinalu šova Zvezde plešejo, se je zmagovalka svojemu mentorju zahvalila tako, kot se za zmagovalca spodobi.

osebni arhiv
... nato ga je v zahvalo nagradila s presenečenjem.

»Za dobro jutro sva se najprej sprehodila po središču Ljubljane in si najprej privoščila kavico in tortice za zajtrk, nato pa odšla še na kosilo v japonsko restavracijo, saj je Miha tako kot jaz pravi gurman, in ker še nikoli prej ni jedel sušija, sem ga v zahvalo za ves njegov trud in čas in energijo in znanje, ki mi ga je dal, peljala na eno lepo kosilo. Oba sva res srčno uživala tako v druženju kot v zmagoslavnem občutku,« nam je zaupala Natalija, ki jo zdaj čaka zasluženi dopust.

KLOBUČKA

Ko sta se sprehodila mimo klobučarne, in ker se je Mihi klobuk res tako zelo podal, sta si oba kupila klobuka. »Klobučka sta postala lepo darilo za najino skupno druženje te dobre tri mesece.«

ZDAJ PA NA DOPUST

»Kljub res čudovitemu zaključku oddaje in res prelepemu plesnemu popotovanju se počitek in sprememba zares priležeta, zato bo obisk morja in kak izlet v neznano res prava izbira v tem trenutku, saj je bilo te tri mesece res naporno in intenzivno,« je povedala Natalija, Miha pa je dodal: »Jaz sem si vzel dva tedna prosto še, da si res odpočijem in naberem novih energij, potem pa spet v službo. Sem se pa odločil, da greva ta vikend z ženo nekam sama, samo midva, otroci pa v varstvo in si bom privoščil življenje z ženo, da se ji oddolžim za zadnje tri mesece odsotnosti,« je v smehu priznal Miha Perat.