Roštiljada 2018

Druga Roštiljada poskrbela za celodnevno zabavo

Oglasno sporočilo
2. 6. 2018, 11.21
Posodobljeno: 4. 6. 2018, 14.50
Deli članek:

Največja zabava na prostem je za nami!

Radio Aktual

Na Kardeljevi ploščadi v Ljubljani se je pretekli petek odvila spektakularna zabava za vse generacije, na kateri sta se združila vroč roštilj in prava fešta. Manjkalo ni okusnih dobrot z žara, dobro ohlajene pijače, noro zabavnih aktivnosti in nore večerne zabave! 

Radio Aktual

Dogodek, ki je bil vreden udeležbe

Na največji Roštiljadi je že ob 15. uri zadišalo po čevapčičih, pleskavicah in drugih slastnih dobrotah z žara, vse do 20. ure pa so na vrsto prišli tisti še posebej lačni z All you can eat – čevapčiči!

Marko Vavpotič / M24.si

Navdušenci vročih dobrot z žara so zagotovo prišli na svoj račun, saj jim je nakup vstopnice omogočal neomejeno preizkušanje! Tudi tistih dobrot, ki so jih pripravili znani Slovenci. Ja, prav ste slišali!

Radio Aktual
Zvezde so za peko uporabile AVE izdelke.

Pri nas zvezde niso plesale, ampak PEKLE!

V hitrostni peki dobrot na Napoleon žaru so se pomerili tekmovalci kuharskega šova MasterChef Slovenija 2018,Siniša M. Vasiljev – Sinke,Tibor Baiee  in Alja N. Viryent ter Franci Kekin radijec Matej Kirn Starič

Radio Aktual
Zvezde pečejo - Sinke in Tomaž sta si pripekla zmago.

V peki sta slavila Sinke in njegov pomočnikTomaž Brodnik, ki je domov odšel s čevapčiči, ki so tehtali toliko, kolikor je znašala njegova teža. 

Marko Vavpotič / M24.si

Ob vroči kulinarični ponudbi in obilici hladne pijače smo se družili ob številnih noro zabavnih in družabnih igrah, tekmovanjih in aktivnostih, med drugim smo noreli na Staropramen rodeu, seveda pa nismo pozabili na ostala ekskluzivna presenečenja!

Radio Aktual

Potekala sta kar dva huda boja: Roštilj fight II in Slovenija Strongest Man! 

Na letošnji Roštiljadi je bilo še posebej napeto. Prvi boj je potekal med Klemnom Bunderlo in Juretom Godlerjem, ki sta ju zastopali Natalija Verboten in Alenka Husić v barvah Team Maestra in Team Čili. 

V tekmovanju so bile na preizkušnjo postavljene njune pevske sposobnosti, pri čemer je bil rezultat popolnom IZENAČEN! Da bi končno dobili zmagovalca slovitega Roštilj fighta II, sta se odločili, da med obiskovalci izbereta dva, ki se bosta pomerila v norem gladiator ringu in se tako borila za zmago Team Maestra oziroma Team Čilija. 

In uspelo jima je - sloviti gladiator ring si je podredila simpatična Irena Škapin, ki se je borila do zadnjega in Juretu Godlerju, Alenki Husić in Teamu Maestro prinesla želeno zmago!

Svojo moč pa so merili tudi najmočnejši med najmočnejšimi!

Na tekmovanju, ki je potekalo na tekaški stezi za odrom, so najmočnejši Slovenci lahko dokazali kaj zmorejo!

Marko Vavpotič / M24.si

Dvigali so hlode in avtomobile, vlekli tovornjak, v zadnjem delu pa so se najmočnejši med najmočnejšimi na glavnem odru pomerili v dviganju velike kugle!

Marko Vavpotič / M24.si

Lanskemu najmočnejšemu Slovencu, svetovnemu prvaku in PRO strongman tekmovalcu, Matjažu Belšku, je po dolgem boju uspelo obraniti  laskavi naslov in svojo neverjetno moč je slavil v družbi navdušene publike. 

Tekmovalo pa se je tudi na drugi strani ogromnega prizorišča ... 

Potekalo je tekmovanje v pripravi najboljših hamburgerjev, kjer so se obiskovalci pomerili pod budnim očesom Masterchefa 2016, Darka Klemna, ki je bil strog ocenjevalec. 

Darko Klemen, MasterChef 2016 je na letošnji Roštiljadi ocenjeval hamburgerje, ki so jih s pomočjo pripomočkov Rosmarino Blacksmith's pripravljali obiskovalci!

V večernih urah je prizorišče zastresel glasbeni spektakel

V večernih urah so na oder stopila zveneča imena slovenske in hrvaške glasbe, ki so poskrbela za nepozaben glasbeni spektakel. 

Radio Aktual

Nepregledno množico obiskovalcev so zabavali: Davor Radolfi, Lidija Bačić, Grupa Vigor, za stopnjevanje vročice večera sta poskrbeli naši Petkova pumpa in Aktualova galama, z nami pa so bili tudi tudi Učiteljice, Challe Salle, Bojan Ristić in Brass band ter Koktelsi!

Posebno vročico večera so pripravile Čupakabre in Cricket vžigalniki, ki so skupaj poskrbeli za nor ognjeni šov, ki je ogrel vse obiskovalce, ne samo tistih v prvi vrsti!


Se vidimo naslednje leto! 

Oglejte si še nekaj utrinkov, ki so nastali na petkovi Aktualovi Roštiljadi 2018: 

Radio Aktual
Letošnje Roštiljade se je udeležila tudi Sandra Turnšek (druga z desne), direktorica mlekarne Krepko, pri kateri so s siri za na žar poskrbeli za vegetarijance.

Marko Vavpotič / M24.si
Podjetje PPD je poskreblo za odlično osvežitev s coctaili gina Tanqueray in whiskeya Johnnie Walker

M24
Irena Škapin je v gladiatroskem ringu zastopala barve Teama Maestro ter Juretu Godlerju in Alenki Husić prinesla zmago.

Radio Aktual
Sponzor vina PUKLAVEC FAMILY WINES je obiskovalcem Roštiljade ponudil vrhunska vina Jeruzalemčan in Cabernet Sauvignon & Merlot

Več utrinkov v spodnji fotogaleriji!