Kraljeva poroka

Oče Meghan Markle na nujni operaciji srca

K.M.
16. 5. 2018, 09.25
Posodobljeno: 16. 5. 2018, 09.37
Deli članek:

Zdaj naj bi dokončno odpovedal prisotnost na hčerini poroki, za svoje stanje krivi sina in njegovo pismo, ki ga je naslovil na princa Harryja.

Profimedia
Meghan Markle je poročno obleko pred dnevi nosila v svojem zadnjem nastopu na televiziji.

Le tri dni pred kraljevo poroko se stanje še vedno ni normaliziralo. Zaenkrat se uradno še ne ve, ali bo oče neveste, Thomas Markle, prisoten na poroki ali ne. Krivec za zmedo pa je dejansko sam, saj v javnost z nekaj urnimi razmaki pošilja različne informacije. V ponedeljek zvečer je za medij TMZ najprej izjavil, da ga na poroko ne bo, v torek pa informacijo, da bo hčer seveda pospremil do oltarja, saj ne želi zamuditi 'tega zgodovinskega trenutka'. No, danes je zgodba zopet drugačna. 

Profimedia
Thomas Markle in Meghan Markle

Thomas Markle, nekdanji emmyjev nagrajenec, naj bi svojo hči v soboto ob 12. uri čakal pred cerkvijo in jo nato pospremil do oltarja. Ker naj bi pred tednom dni doživel srčni infarkt in ker je v javnost prišla novica, da je priredil fotografije, na katerih se pripravlja na hčerin veliki dan, pa je svojo prisotnost v ponedeljek zvečer odpovedal. Včeraj je zgodbo obrnil in za medije povedal, da ga je Meghan klicala, a se ga ni dobila na telefon, da je pa dobil sporočilo, v katerem je pisalo, da ga ima rada in da jo skrbi za njegovo dobrobit. Izjava, kot je "Sovražim idejo, da bi izpustil enega izmed največjih dogodkov v zgodovini. Seveda jo bom pospremil do oltarja. Je zgodovinski trenutek. Želim biti del zgodovine," ki jo je za medij TMZ podal v torek, je dala vedeti, da se bo v soboto vseeno pojavil na hčerini poroki. Že čez nekaj ur pa je v javnost prišla njegova nova izjava, kjer je bila zgodba zopet drugačna. 

Alexi Lubomirski

Nevestin oče naj bi včeraj namreč začutil bolečino v predelu prsi, zaradi katere se je odpravil k zdravniku. Le-ta naj bi ugotovil, da je srčni zastoj pustil prehude posledice, ki zahtevajo takojšnjo operacijo, ki naj bi jo izvedli že danes, v sredo, le tri dni pred poroko Meghan Markle in princa Harryja. Je pa nekdanji televizijski režiser še izjavil, da je njegove težave s srcem sprožilo javno pismo, ki ga je njegov sin, Thomas mlajši, naslovil na princa in ga v njem prosil, da naj odpove poroko, saj naj njegova sestra 'ni primerna nevesta'. Kaj točno je pisalo v pismu, pa si preberite TUKAJ

Čeprav je v tem trenutku videti, kot da očeta neveste na poroko zagotovo ne bo, kraljeva palača informacije še vedno ni uradno potrdila. Najverjetneje ravno zaradi vse zmede, ki jo družina Markle v zadnjih tednih sproža v svetovnih medijih.