luka basi

Koroški pevec o bolečini, ki mu je ostala iz otroštva

C.L. / Novice Svet24
5. 5. 2018, 17.36
Deli članek:

Luki Basiju, ki ga je šov Slovenija ima talent izstrelil med zvezde, ne manjka slovenskih in hrvaških oboževalcev, ki jih je razveselil z osebnoizpovedno pesmijo Seko moja.

Sašo Švigelj
Pevec Luka Basi piše zgodbo o uspehu.

Mladi in talentirani Luka Basi je fant od fare – lep, postaven, s svojim šarmantnim glasom in nasmehom pa očara vse.
Preizkušal se je na karaokah in v šovu talentov ter vseskozi s svojim bendom gradil kariero. Luka Basi je posnel tudi nekaj duetov z znanimi hrvaškimi zvezdnicami, kot je Lana Jurković, oder pa si je že delil tudi s Severino. Pred kratkim je izdal nov singel in posnel videospot, v katerem nastopata tudi njegovi sestri Sara in Natalija, o katerih govori pesem.

ISKRENO O BOLEČINI

Z žalostjo v srcu se sicer spominja otroške bridkosti, ko sta se starša ločila in je on ostal pri očetu, sestra pa z mamo, ki ima z novim partnerjem še eno hčerko. »Takrat smo bili nekaj časa bolj redko v stikih, kar me je zelo žalostilo, danes pa se s sestricama odlično razumemo.« Študent fakultete za šport, ki je treniral odbojko, se trenutno spopada z velikimi zdravstvenimi težavami. Poškodoval si je namreč hrbtenico in veliko časa preživi na fizioterapiji. Kljub temu njegova glasbena kariera ne trpi, pripravlja se na dva glasbena festivala na Hrvaškem, prijavil pa se je tudi na izbor za izvajalce, ki bodo nastopili na Splitskem festivalu.