Povezave

Na plesu vrtnic dve veseli presenečenji

S.N.Č. / Novice Svet24
27. 3. 2018, 21.00
Deli članek:

Tradicionalni ples vrtnic je bil bolj vesel kot kdajkoli v svoji dolgi zgodovini.

Profimedia
Princesa Caroline je žarela v spremstvu Karla Lagerfelda in v njegovi prelepi nežno rožnati kreaciji.

Letošnji najprestižnejši dogodek v Monaku, Ples vrtnic, je bil težko pričakovan. Nekaj dni pred njim so se namreč razširile govorice, da se je Charlotte Casiraghi (31), po mnenju večine najlepša članica dinastije Grimaldi, na skrivaj zaročila. In veličastni ples bi bil seveda idealna priložnost, da svojega srčnega izvoljenca predstavi javnosti.

Pestro

Charlotte ni razočarala in je ta vikend pokazala tako veličastni diamant, ki se diči na njenem prstancu, kot zaročenca, filmskega producenta Dimitrija Rassama (36), s katerim sta sicer par že več kot leto dni. Videvati sta se začela leta 2016, ko se je on ločil in se je ona razšla z igralcem Gadom Elmalehom (46), s katerim ima štiriletnega sina Raphaëla.

Profimedia
Sveža zaročenca: Charlotte in Dimitri.

Njena mati, princesa Caroline (61), ki je na ples kot po navadi prišla v spremstvu modnega kralja Karla Lagerfelda, je hči večkrat objela, z nežnimi dotiki pa ni skoparila niti pri snahi Beatrice Borromeo (32), ki je s prelepo oprijeto črno obleko jasno pokazala, da s Pierrom Casiraghijem (30) v kratkem pričakujeta drugega otroka.

Na plesu, ki v Monte Carlu poteka že vse od pomladi 1954, se je seveda zbrala vsa monaška smetana, saj ples ni le družabni dogodek, temveč ima pomembno dobrodelno noto. Na njem se namreč zbira denar za fundacijo princese Grace, ki omogoča šolanje mladim nadarjenim umetnikom.