Spajsica

FOTO: Zaradi oblačil se je nanjo usul plaz kritik

Teja Pelko / Novice Svet24
27. 3. 2018, 07.30
Deli članek:

Nekdanja spajsica, zdaj pa modna kreatorka se je po vzoru svojega moža, nekdanjega nogometaša Davida Beckhama, odločila za dobrodelno gesto.

Instagram
Victoria se je za obisk revne četrti odela v oblačila in obutev prestižnih modnih znamk.

V okviru organizacije Sports Relief je odpotovala v Kenijo, o svojem humanitarjem delu pa je redno obveščala svoje sledilce na družbenih omrežjih.

Od boksarskega centra do bolnišnice 

Victoria je znana po svojem ekstravagantnem stilu oblačenja, za katerega ji ni žal odšteti tudi zelo velikih vsot denarja. 

Tako je med drugim pokazala, kako pestuje novorojenčka z istim imenom, kot ga ima njen mož, pred objektiv pa se je postavila tudi med obiskom revne nairobijske četrti, kjer so domovi zgrajeni iz valovitih železnih plošč, pri čemer si je obula škornje priznanega francoskega modnega oblikovalca, vredne 141 evrov, oblekla pa kavbojke modne znamke, ki stanejo 316 evrov, na katere med drugim prisegata tudi zvezdnici Gwyneth Paltrow in Halle Berry, ter svojo majico, ki jo prodaja po ceni 102 evra. Tako je imela na sebi oblačila in obutev v skupni vrednosti 559 evrov, kar je razjezilo mnogo njenih sledilcev. Številnim je šlo v nos tudi to, da je morala biti tudi ob takšni priložnosti brezhibno naličena. Nekdanja spajsica je obiskala tudi boksarski center za deklice, pri čemer je pokazala tudi nekaj svojih tovrstnih veščin.

Ima zelo ljubečega sina

Triinštiridesetletnica ima sicer osebno več izkušenj s fanti, saj imata z možem kar tri sinove in »samo« eno hčerko. Očitno pa je svoje delo opravila več kot odlično, saj jo njen sin kljub dopolnjenim 19 letom neizmerno pogreša, kar je javno razkril tudi z objavo na družbenem omrežju Instagram. Ob posnetku svoje matere v bazenu, v katerem se ta še dodatno hladi s pijačo v roki, je namreč zapisal: »Pogrešam te.« Brooklyn se trenutno mudi v New Yorku, kjer študira fotografijo na New York's Parsons School of Design. Z mamo sta se sicer videla nedavno, ko se je na kratko vrnil domov v London, čas pa je mladenič izkoristil tudi za druženje s šestletno sestrico Harper.