Znani obrazi

FOTO: Najraje imajo film, gledališče in koncerte

Teja Pelko / Novice Svet24
7. 2. 2018, 20.15
Posodobljeno: 7. 2. 2018, 22.06
Deli članek:

Ob prazniku kulture smo naše zvezdnike vprašali, katerih kulturnih dogodkov se najraje udeležujejo in katerega so se nazadnje.

Natalija Jelušič Babič
Natalija Verboten.

Pevka Natalija Verboten se zelo rada udeleži kulturnih dogodkov v domačem kraju, osnovni šoli in vrtcu, ki ju obiskujeta sinova, saj se po njenih besedah vedno zelo potrudijo tako pri pripravi kot pri raznovrstnosti in izvedbi kulturnega programa. Obožuje sicer najrazličnejše koncerte, opero, gledališče in razstave. Nazadnje si je pred mesecem dni s sinovoma ogledala muzikal Mojca Pokrajculja in bila nad njim navdušena.

Plesalca Jagoda in Jurij Batagelj: »Najraje si greva ogledat kakšno odlično predstavo. Skupaj sva bila nazadnje že drugič na predstavi Boksarsko srce na povabilo Domna Valiča, ki je med ostalim tudi pripovedovalec predstave Dance Amore. Jagoda si je šla nazadnje ogledat Koncert za Mam, plesno predstavo, v kateri nastopa njena prijateljica iz oddaje Zvezde plešejo, Leticia Slapnik Yebuah!« 

Arhiv časnika Novice Svet24
Jagoda in Jurij Batagelj

Igralka Gaja Filač: »Najraje obiskujem premiere filmov in gledaliških predstav, nekoliko manj pogosto, ampak vseeno z veseljem, zaidem na kakšen koncert meni ljubih domačih ali gostujočih tujih izvajalcev. Nazadnje sem se udeležila premiere predstave Grenki sadeži pravice v Drami.

Revija Zvezde
Gaja Filač

Gašper Bergant je na dela prost dan najraje doma ali nekje, kjer ni ljudi. »Če je dela prost dan, ga izkoristim ravno za to. Če ni pogodbeno vezano, se ne udeležujem nobenih dogodkov razen rojstnih dni. Pa še teh se izognem, če je le mogoče,« pravi Gašper.

M24/Marko Vavpotič
Gašper Bergant

Igralec Rok Kunaver: »Najraje se udeležim Poletne muzejske noči, nazadnje pa sem bil v MGL na predstavi Tri zime. Odlična je bila, sploh ker sem lahko gledal kolege igralce, ki so res uživali v svojih vlogah.«

Nejc Fon
Rok Kunaver

Nejc Cijan Garlatti: Igralec najpogosteje in najraje obišče gledališke predstave, včasih pa tudi filmske projekcije, koncerte in razstave. Nazadnje si je ogledal Visoško kroniko v režiji Jerneja Lorencija. 

M24/Marko Vavpotič
Nejc Cijan Garlatti

Miha Debevec: Virtuoz na harmoniki najraje hodi na vrhunske koncerte, tudi svetovno znanih rockovskih skupin tako doma kot v tujini. Nazadnje si je pred dnevi ogledal komedijo Čakalnica Ladota Bizovičarja in Rifleta ter se ob tem fino nasmejal.

Arhiv časnika Novice Svet24
Miha Debevec

Blaž Setnikar - Seto: Igralec najraje obiskuje gledališke predstave in kinopremiere v kinih v središču mesta, ostalo pa po navdihu, ko je kam povabljen. Nazadnje je bil v kinu Dvor.

Mediaspeed
Blaž Setnikar