Zdravstvene težave

Zaradi hudih bolečin je odpovedala turnejo

B.P./Novice Svet24
7. 2. 2018, 06.50
Deli članek:

Svetovna zvezdnica in ena najvplivnejših pevk na svetu Lady Gaga spet trpi hude bolečine, zaradi česar je odpovedala del koncertne turneje.

Reuters
31 let ima Lady Gaga, ki je že drugič v karieri odpovedala svetovno turnejo.

Priljubljena pevka Lady Gaga je odpovedala deset v bližnji prihodnosti razpisanih koncertov v sklopu svoje turneje Joanne. Kot so sporočili njeni predstavniki, pevka trpi hude bolečine, ki fizično vplivajo na njeno zmožnost nastopanja, zvezdnica pa se je svojim oboževalcem iz srca opravičila tudi na družbenih omrežjih. »Morala sem sprejeti zelo težko odločitev,« je zapisala le dan pred predvidenim nastopom v londonski areni O2.

Lady Gaga trpi za kronično fibromialgijo oziroma vnetjem mišic, ki ji povzroča hude bolečine. "Zelo sem potrta, ne vem, kako bi opisala svoje občutke. Moja zdravniška ekipa me podpira pri odločitvi, da okrevam doma," je sporočila Lady Gaga, ki je odpovedala deset koncertov.

ZDRAVNIKI VZTRAJAJO

Nujen počitek so glasbenici predpisali zdravniki. »Gaga je v rokah strokovnjakov, ki bodo poskrbeli, da se bo lahko vrnila na odre in pela še naprej,« so med drugim zapisali v uradni izjavi.

Pevka je zaradi kronične fibromialgije oziroma vnetja mišic, ki ji povzroča hude bolečine, že lani morala odpovedati koncerte v Kanadi in Braziliji ter prestaviti evropsko turnejo. »Te koncerte obožujem bolj kot vse na svetu in rada vas imam, a to ni odvisno od mene. London, Manchester, Zürich, Köln, Stockholm, København, Pariz, Berlin in Rio, obljubljam vam, da se bom vrnila v vaša mesta, a najprej moram poskrbeti zase in za svoje zdravje.«

Reuters
Nazadnje je nastopila na podelitvi grammyjev prejšnjo nedeljo v New Yorku.