Prvi dan

Charlotte je najbolj oboževana princeska

S.N.Č.
11. 1. 2018, 07.30
Deli članek:

Fotografije ljubke deklice, ki je večaj začela obiskovati vrtec, so preplavile medije.

Profimedia
Fotografije hčerke ob vstopu v vrtec je naredila kar mama Kate – sicer članica angleškega kraljevega fotografskega združenja.

Karkoli že stori Charlotte Cambriška, mediji o tem poročajo – pa četudi si le obleče novo oblačilo ali z nogico bolj na trdo udari ob tla.

Gre pač za najbolj priljubljeno princesko na svetu in o tem, da se z januarjem 2018 pri komaj dveh letih in pol podaja na pot samostojnosti kot varovanka londonskega Willcocksa, se je pisalo že od vpisa v to ustanovo pred nekaj meseci pa vse do ponedeljka, ko je njen prag prvič prestopila.

Profimedia
Princa William in George sta ob vstopu v vrtec delovala veliko bolj otroško in negotovo kot princeska Charlotte.

UŽIVALA JE

Tako kot mnogi starši je trenutek pred odhodom ovekovečila tudi ponosna mamica Catherine. V fotografski objektiv je ujela odlično razpoloženo hčerkico, ki se novih dogodivščin očitno zelo veseli.

Mala Charlotte je s svojo prisrčno podobo v rdečem plaščku in ujemajočih se čeveljcih nemudoma navdušila ljudi po vsem svetu. V Kensingtonski palači so namreč na družbenem omrežju Instagram objavili dve princeskini fotografiji, ki so ju sledilci pospremili s krepko čez milijon všečki.

Ob princeskinem vstopu v vrtec pa se seveda ni mogoče izogniti primerjavi z bratcem in očetom na njun pomembni dan. Menda sta bila oba princa veliko bolj plaha od princeske, ki se je v igralnici z vrstniki takoj ujela in se v nasprotju z večino otrok, ki vstopajo v vrtec, sploh ni menila za odrasle okrog sebe. Povsem so jo namreč prevzeli deklice in dečki njenih let, predvsem pa vse mogoče igračke. In čeprav bi si lahko mislili, da ima v svojih palačah in gradovih prav vse, kar ji srce poželi, ji je primerne družbe očitno le primanjkovalo.

Profimedia
Princa William in George sta ob vstopu v vrtec delovala veliko bolj otroško in negotovo kot princeska Charlotte.