Zabava

Meghan hkrati tarča zgražanja in pohval

S.N.Č.
25. 12. 2017, 15.17
Posodobljeno: 25. 12. 2017, 15.20
Deli članek:

Uradne zaročne fotografije princa Harryja in Meghan Markle niso naletele le na odobravanje.

Profimedia
Poznavalci govorice telesa so jasni: iz vsake poze na fotografijah je razvidno, da se neizmerno ljubita.

Vse fotografije je posnel eden najboljših fotografov na svetu, priznani newyorški fotograf Alexi Lubomirski.

Prav vsi, ki spremljajo dogajanja na kraljevih dvorih, so z velikansko nestrpnostjo čakali uradne fotografije zaljubljencev leta Harryja in Meghan – in jih zdaj končno dočakali.

Dejstvo je, da sta zaročenca na njih lepa kot v pravljici, a so večni nergači že našli nekaj, kar je bilo treba ostro obsoditi – njeno obleko.

RAZKOŠNO

Prelepa zaročna obleka prestižne znamke Ralph & Russo je Meghan sicer kot ulita. Zlati lističi na prozornem tilu, ki se prepletajo na životcu, in razkošna svilena, do tal segajoča črna krinolina zaročenki povsem pristajajo in nihče ji ne more oporekati, da je v izbiri garderobe kakorkoli zgrešila. Kar je zbodlo v oči in povzročilo val kritik, je cena lepega modnega kosa – reci in piši: 63.000 evrov.

Profimedia
Ob lepotici Meghan celo postavni princ kar malce zbledi.

Na račun Meghan so tako nekateri imeli pripombo, da se nosi previsoko, kot bi bila kraljica, ne pa le prinčeva zaročenka, da je obleka preveč hollywoodska, izzivalna in tako naprej.

Oglasili so se tudi zagovorniki glamuroznega sodobnega stila, češ da obleka pooseblja točno to, kar naj bi sodobna aristokratinja bila. In verjetno jih več meni, da je Meghan v obleki čudovita, njena objava na družbenih omrežjih je namreč že dosegla več milijonov všečkov.

Zaročenca sta verjetno pričakovala, da bosta deležna tako odobravanja kot negativnih kritik, in se nanje niti ne odzivata, sta pa v javnost poslala uradno sporočilo, da denar za zaročna oblačila ni šel iz kraljeve blagajne oziroma od davkoplačevalcev, temveč sta vse stroške krila iz lastnih žepov.