ČUSTVENO

Reka ljubezni se bo poslovila z ekranov

N.S.
24. 12. 2017, 16.48
Posodobljeno: 24. 12. 2017, 16.49
Deli članek:

Na božični dan se izteče prva sezona najbolj gledane serije letošnjega leta. A brez panike, že snemajo drugo sezono!

POP TV
Reka ljubezni bo letos zadnjič na sporedu prav na božič, 25. decembra, ob 20. uri.

Ekipa najbolj priljubljene serije letošnje jeseni obljublja prelomne trenutke, ki bodo zaznamovali prebivalce Krke. Nekatere z neskončno srečo, druge spet z globoko nevoščljivostjo, presenečenjem in velikim pričakovanjem, kaj bo prinesla druga sezona. »Na snemanjih smo se imeli res lepo, čeprav je bilo naporno, saj so snemanja intenzivna in zahtevna, a mislim, da govorim v imenu vseh, ko rečem, da smo uživali od začetka do konca, saj je celotna ekipa fantastična in energija na snemanju izjemno pozitivna,« je povedal prvi zvezdnik serije Tadej Pišek.

POP TV
Že vse od začetka snemanja se ima igralska ekipa odlično in nasmejano.

Kot nam je uspelo izvedeti, se bodo v drugi sezoni serije že znani igralski zasedbi pridružili novi igralci, ki bodo kot novi liki poskrbeli za nove zaplete. Kdo bodo novi igralci, pa ustvarjalci še skrivajo ...

NAPETO BO ŠE NAPREJ!

S Pop TV so sporočili, da se druga sezona vrača spomladi, obljubljajo pa še nove zaplete, like in ljubezni. »Zgodba se dobro nadaljuje, liki se še naprej razvijajo in vsa ekipa ostaja povezana v ustvarjanju zapletov in razpletov. Preden smo končali snemanja pred prazniki in si voščili vesele praznike, smo mi na snemanju že okusili nekaj novih epizod iz druge sezone. Komaj čakam, da bomo skupaj odkrivali, kaj nam bo na tej naši skupni poti prineslo leto 2018!« pa je vsem gledalcem serije sporočila glavna igralka Lara Komar.