Bomba

Lucija Ćirović Klemnu Bunderli prisolila zaušnico

T.P.
26. 10. 2017, 20.15
Deli članek:

Aktualovec na snemanju spota deležen boleče izkušnje

Last izvajalca
Klemen je spot s prijatelji posnel na Televiziji Veseljak.

Klemen Bunderla je z zasedbo Antipop posnel singel Tvoj schatzi, včeraj pa je luč sveta ugledala tudi njegova vizualna upodobitev.
K snemanju videospota je Bunderla povabil svoje prijatelje: Samuela Lukasa, Lucijo Ćirović, Ano Mario Mitič, Blaža Geca, Žana Janežiča, Karmen Kaan, Tanjo Divac in Anito Gošte.

Last izvajalca
Klemen Bunderla in Tanja Divac

V vlogo »schatzija« se je Klemen po lastnih besedah vživel brez težav. »Kot schatziju mi je bilo zelo lepo. Noro! A veste, kako je fino, ko imaš toliko samozavesti, da misliš, da si totalen car, da ti ni nič nedosegljivo, še najmanj pa bejbe. Sam sebi se zdiš totalen car in niti ne opaziš, da te okolica zasmehuje in da si malo skrenil. Biti schatzi je kul!« nam je v smehu dejal Klemen. Več težav je imela s svojo vlogo Karmen Kaan. »V določenem trenutku mi mora Karmen prisoliti zaušnico. Ker pa je Karmen tako nežna dušica, ji ni in ni šlo! Potem pa je mimo prišla Lucija Ćirović in ji rekla: 'Tako naredi!' – in bam! Prisolila mi je takšno, da so vsi debelo pogledali. (smeh) A to je bila takšna gledališka zaušnica, ki je zelo glasna, vendar neboleča,« nam je razkril Bunderla. Kljub temu je simpatičnega zvezdnika na koncu snemanja spota vse bolelo, pa ne zaradi fizičnega obračunavanja, temveč zaradi smejanja, saj je na kup zbral same zabavljače, ki so se ves večer šalili.