Neda Ukraden

Vnukinji najbolj seksi babice na Balkanu sledita njenim stopinjam

Teja Pelko
10. 10. 2017, 07.10
Deli članek:

Za glasbeno nasledstvo Nede Ukraden se ni bati.

Osebni arhiv
Ponosna babica je na facebooku objavila posnetek svojih vnukinj med petjem in igranjem klavirja ter pripisala, da je to njen sanjski duet.

Ena največjih zvezd na Balkanu, ki se lahko pohvali z več kot 40 let kariere, se sicer še ne namerava upokojiti, a njeni vnukinji dvojčici sta več kot primerni za njeno zamenjavo.

Andreja Damjanović
Neda Ukraden

»Neda in Aleksandra sta se od malega zanimali za glasbo, zdaj, pri petih letih, pa sta že pravi pevki. Poznata veliko pesmi, a najbolj so jima všeč moje. Poleg petja obožujeta igranje klavirja in najbolj ljubki sta, kadar pojeta in igrata. Obožujeta tudi ličenje in preoblačenje. Najbolj veseli sta, kadar mi lahko stikata po garderobi, ob tem pa ves čas prepevata,« nam je povedala Neda. Čeprav je po eni strani zelo vesela, da sta podedovali njene gene, jima kariere na tem področju ne priporoča. »Resda je glasbena industrija najlepši posel, a tudi zelo naporen in težak za družino. Veliko je potovanj in poznih delovnih ur,« pravi najbolj seksi babica na Balkanu, ki zaradi svojega posla velikokrat ni mogla preživljati časa z družino, ki je sicer njeno največje bogastvo. »Moji vnuki so moje največje bogastvo, poleg moje hčerke Jelene. Zelo mi je žal, da nisem imela več otrok ... Vsem parom svetujem, naj imajo čim več otrok, in to čim prej,« ljudem na srce polaga Neda.