Dvojnica

FOTO: Da bi bila podobna Melanii Trump, je zapravila 50 tisočakov. Ji je uspelo?

R.T.
3. 10. 2017, 12.00
Posodobljeno: 3. 10. 2017, 12.14
Deli članek:

"Zdaj sem zelo zadovoljna s svojim videzom. Ko se pogledam v ogledalo, ne morem verjeti, da sem to jaz," je dejala 42-letnica.

Profimedia
Melania Trump

Claudia Sierra je stara 42 let in je ena od številnih žensk, ki so navdušene nad izgledom prve dame ZDA Melanie Trump. Kot ameriška prva dama slovenskih korenin je Sierra želela izgledati uglajeno in glamurozno, kar ji je, kot je prepričana, po številnih lepotnih posegih, ki so jo olajšali za približno 50.000 ameriških zelencev, tudi uspelo.

"Zdaj sem zelo zadovoljna s svojim videzom. Ko se pogledam v ogledalo, ne morem verjeti, da sem to jaz," je dejala v intervjuju za angleške medije. Najbolj pa je navdušena nad svojim novim oprsjem in nasmehom, jim je še zaupala. 

osebni arhiv/Profimedia
Ji je uspelo?

Povezavo z Melanio čuti, ker da je tudi ona močna in glamurozna ženska, ki je bila v življenju postavljena pred veliko izzivov. "Čutim, da sva si s prvo damo zelo podobni: vsi se spravljajo nanjo, ampak ona ostaja močna ženska, in to želim, da drugi vidijo v meni," pravi Claudia.

Profimedia
Claudia Sierra je podobnost z Melanio razkrila na prireditvi, ki jo je organizirala po koncu "lepotnega popotovanja".

Za drastično preobrazbo se je Claudia odločila iz več razlogov: že od malih nog je imela težave s samozavestjo, sovrstniki so jo dražili zaradi videza, sodu pa je dno izbil dogodek, ko ji je kmalu po koncu zdravljenja raka dojk na zmenku moški dejal, da izgleda precej starejša, kot je v resnici.

osebni arhiv/Profimedia
Ko je bila majhna, so jo sovrstniki zaradi videza zbadali.

Mati dveh otrok iz Houstona v Teksasu se je odločila, da ima dovolj zasmehovanja. Dodaja še, da v prid odločitve govori tudi dejstvo, da je nad njo navdušenih vedno več moških. "Prej so me v šoli zasmehovali, zdaj pa me vabijo na zmenke in mi nudijo poroko," je dejala Claudia.