AKROBATA

Izzivov in podvigov jima res ne manjka

am
1. 8. 2017, 20.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Za naša edinstvena mojstra akrobacij je značilno, da večino svojega časa preživita na treningih, na odrih in pred fotografskimi objektivi. Ves čas skrbita, da je njuno življenje polno adrenalinskih podvigov in vratolomnih akrobacij.

Nejc Puš
Kot akrobata kljubujeta fizikalnim zakonom in dnevno premikata meje zmogljivosti človeškega telesa. Ob njunih podvigih tako mnogim zastane dih.

Ker je poletje čas za morje, sonce in plažo, sta se fanta med drugim preizkusila tudi na jadrnici, kjer so imeli ekstremno akrobatsko slikanje.

»Najin oddih je drugačen, kot si ga večina predstavlja. Ker sva z Blažem adrenalinska odvisneža in v življenju stremiva k doseganju nečesa novega, drugačnega, zanimivega, ne 'izležavava' svojih prostih dni na plaži, temveč raje kakšno ušpičiva. Plezanje po jadrnici? Skakanje v vodo? Akrobacije na jamboru? To se pa že bolje sliši,« nam je zaupal Filip. »Jadrnica, dva zabrita modela in fotograf. Le kaj lahko gre narobe?« je v smehu dodal Blaž. Fanta sta svoj prosti čas izkoristila in ustvarila nekaj novega, se pri tem izjemno zabavala in ves oddih je bil poplačan z vrhunskimi fotografijami, ki jih predstavljata posebej za vas, dragi bralci.

Nejc Puš
Če lahko raziskujeta meje človeških sposobnosti, sta presrečna.

»Ker živiva svoje sanje, delava to, kar naju najbolj veseli, in ker sva osebi, ki ne moreta biti na miru dalj časa, kot je poln krožnik, sva ves čas v pogonu in ne potrebujeva takšnega oddiha, kot ga pozna večina ljudi. Za naju je oddih, če lahko plezava, skačeva v vodo, se potapljava in raziskujeva meje človeških sposobnosti.«

Nejc Puš
Širša javnost ju je spoznala v šovu Slovenija ima talent leta 2014, kjer sta se prebila v finale.