Sreča

Knez in kneginja sta kot sveža zaljubljenca

snč
1. 8. 2017, 20.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Delovni vikend knežje družine v Monaku je navdušil – najbolj seveda Albert in Charlene s svojima dvojčkoma in z izkazovanjem nežnosti med sabo, česar doslej v javnosti še nista počela.

Arhiv časopisa Novice svet24
Poljubljanje v javnosti je fotografe najbolj navdušilo.

V sedemnajstih letih, odkar sta Charlene (39) in Albert (59) par, se je med njima dogajalo že marsikaj.

Mediji so poročali, da je pred poroko Charlene želela pobegniti v svojo domovino, Južnoafriško republiko, ter da so ji pobeg z dvora onemogočili tako fizično kot z dolgotrajnim prepričevanjem.

Kasneje se je namigovalo celo, da je Charlene želela storiti samomor in da so ji ga za las preprečili. Tudi vse fotografije iz zgodnjega obdobja, ko je postala Albertova žena, so bile tarča ugibanj, zakaj neki se spet žalostno drži. Po navadi so sklenili, da je v Monaku lepotica pač hudo nesrečna, za to pa naj bil kriv predvsem njen toliko starejši soprog s pestro zgodovino, ki vključuje tudi nezakonske otroke.

OBRNJENA PLOŠČA

A časi žalostne Charlene so šest let po poroki očitno minili, v preteklih dneh je bilo to še posebej očitno, saj je bila na ogled več dni zapored.

Najprej je v zeleni toaleti in z nasmehom do ušes zablestela kot podeljevalka medalj na tradicionalnih monaških športnih igrah Herkules.

Že dan zatem je z možem ter otrokoma Gabriello in Jacquesom prišla v pristanišče počastit odhod ekološke raziskovalne ladje Yersin, ki bo v okviru projekta Monaco Expeditions kar tri leta plula po tropskih morjih. Njuni zaljubljeni pogledi so bili očitni.

Dobesedno pa sta Charlene in Albert vsem zaprla sapo na dobrodelnem plesu Rdečega križa – ne le zaradi njenega osupljivega svetlečega futurističnega hlačnega kombinezona, temveč predvsem zato, ker sta se s soprogom ves čas držala za roke. Albert svoje ljube ni izpustil niti med uradnim fotografiranjem.

Očitno je opazil, kar so Monačani že pred meseci: kneginja je srečna in zato tudi vedno lepša.

Profimedia
Menda sta srečo v zakon prinesla otroka, ob katerima se je Albert povsem umiril.