SPREMEMBE

Ugiba se, kdo bo sedel na voditeljski stolček

Nejc Simšič
29. 7. 2017, 20.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Potem ko je odgovorni urednik oddaje Planet Danes, Blaž Jarc, odpustil dve glavni voditeljici, so se že začela ugibanja, kdo bo sedel na voditeljski stolček!

Planet TV
Odstavljeni voditeljici Jerca Zajc Šušteršič in Anja Markovič

Kot smo poročali včeraj, se je na komercialni televiziji Planet TV zgodil pravi ženski kadrovski masaker.

Na slovenski medijski sceni že nekaj časa kroži šala o informativnem programu Planet TV, kjer po mnenju gledalcev prevečkrat spreminjajo čas, vsebino, podobo ... oddaje, ki pove več kot karkoli drugega. Kaj je edina stalnica na Planetu? Spremembe!

Voditeljica osrednje informativne oddaje Planet Danes, Jerca Zajc Šušteršič, je dobila odpoved in zapušča televizijo, druga voditeljica iste oddaje, Anja Markovič, pa obvestilo, da je kot voditeljica odstavljena. In zdaj se seveda ugiba, kdo bo sedel na voditeljski stolček informativne oddaje Planet Danes.

Kot smo izvedeli iz našega vira na televiziji, je Blaž Jarc za ponedeljek sklical veliki krizni sestanek, kjer bo sodelavcem razložil svoj načrt za naprej. Če verjamemo glasnim govorica, se na voditeljsko mesto vrača Tomaž Bratož, ki je poročila na Planet TV vodil že na samem začetku, dokler ga ni odstavil takratni urednik Bojan Traven.

Mediaspeed
Govori se, da se na voditeljski stolček vrača novinar Tomaž Bratož, ki je ob startu televizije že vodil informativno oddajo.

Za informacijo smo se obrnili tudi na Planet TV, kjer so z informacijami še zelo skrivnostni. »Ker jeseni v informativnem programu Planet TV pripravljamo več novosti, bomo spremenili ustroj redakcije, ki ustvarja ta program. Spremembe so posledica večje vsebinske preobrazbe, ki jo pripravljamo. Več podrobnosti boste izvedeli kmalu,« so sporočili iz službe za odnose z javnostmi Planet TV.