Britanski dvor

Šokantno: Diana o seksu s Charlesom

snč
28. 7. 2017, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Vsebina videokaset, ki so nastale kot del Dianinega medijskega treninga, je dobesedno škandalozna. Oboževalci pokojne princese pa so si enotni, da je to le še en dokaz o tem, kakšna mučenica je bila.

Wikipedija
Princ Charles je imel doma majhen seksualni apetit, verjetno zato, ker ga je tešil drugje.

Ne le da je Diana med učenjem govorništva razkrila, da se je s princem Charlesom pred poroko sestala le trinajstkrat in da je bilo to absolutno premalo, da bi vzpostavila srčno zvezo, spregovorila tudi o njunem (zelo sušnem) spolnem življenju.

Charles si je telesnega stika z njo namreč zaželel le na približno tri tedne, o čemer je potožila tudi kraljici Elizabeti. Ta pa ji je odgovorila, da mu pač ni pomoči. 

ZAUPNIK IN UČITELJ

Peter Settelen v predaji posnetkov televiziji vidi svoj prispevek k britanski zgodovini.

To in še mnogo minut videoposnetkov s treningov govorništva bodo v prihodnjih dneh predvajali v dokumentarnem filmu na programu Channel 4. Pot posnetkov od Diane do televizije je bila kar zapletena, a je jasno, da jih je medijem predal prav njen učitelj govora Peter Settelen, v katerem Diana ni videla le trenerja, temveč tudi zaupnika. Prav zato se je med učenjem razgovorila o stvareh, ki so jo težile in pehale v vse hujšo žalost. 

DOLGA POT

Zanimivo pa je, da je te videoposnetke zaplenila policija, ko je preiskala dom Dianinega butlerja Paula Burella zaradi suma, da se je na račun njene smrti okoristil. Preiskavo so opustili zaradi posredovanja kraljice Elizabete, češ da jo je Burell seznanil s tem, da ima nekaj Dianinih osebnih stvari in so pri njem na varnem. A posnetki s policije niso romali nazaj k njemu, temveč k Settelenu, ki je avtor posnetkov in po britanskih zakonih njihov zakoniti lastnik. 

KOMENTARJI

Glede prikaza posnetkov v oddaji se že zdaj sprožajo različni komentarji, a odgovorni na Channel 4 zagovarjajo tezo, da bodo prikazali dragocen in nov vpogled v življenje in psiho ene najbolj prepoznavnih žensk 20. stoletja, tako da so posnetki pomemben prispevek k zgodovini.