ZAŽELENE

To so seksi slovenske vremenarke

Nejc Simšič
1. 7. 2017, 07.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Voditeljice vremena veljajo za bolj priljubljene televizijske obraze, ne glede na letni čas, saj so tiste, ki marsikdaj vplivajo na odločitve ljudi, ko ti poslušajo vremensko napoved.

Miro Majcen
Popova temnolasa vremenarka Jana Morelj, ki so jo gledalci hitro vzeli za svojo, je po duši prava rokerica, kot pravi sama, a obožuje svoje delo voditeljice vremenske napovedi.

Še pred leti je na prestolu najbolj seksi voditeljic vremena kraljevala plavolasa Prekmurka Danica Lovenjak, ki je burila domišljijo gledalcem po vsej Sloveniji in se s svojim načinom podajanja informacij zapisala v zgodovino. Danes pa smo za Novice Svet24 izbrali četverico tistih mladenk, ki gledalce iz tedna v teden vabijo pred male ekrane, prav na podlagi njihovih besed in napovedi pa »padajo odločitve«, kaj bo kdo počel jutri.

Miro Majcen
Plavolasa Celjanka Katja Jevšek vremensko napoved na Pop TV vodi že vrsto let in se je že zapisala med legende, »kultne vremenarke«.

Na največji komercialni televiziji Pop TV sta v ospredju plavolasa Katja Jevšek, ki je že zapisana med legende napovedovanja vremena, in temnolasa kolegica Jana Morelj. Obe veljata za seksi voditeljici, ki imata vreme že v malem prstu in naravnost obožujeta svoje delo.

Tako je tudi z vremenarko na Planet TV Pio Škofic; že na samem začetku je opozorila nase, saj velja za najbolj seksi žensko na tej televiziji.

Mediaspeed
Planetova vremenarka Pia Škofic je seksi Gorenjka, sicer diplomirana psihologinja, znana tudi po svojih presnih sladicah Pijine dobrote, s katerimi je že večkrat dokazala, da obvlada.

Malce bolj nova pa je voditeljica vremena na TV Slovenija Veronika Hladnik, ki je sicer za svoj poklic šolana, saj dela kot vremenoslovka na agenciji za okolje, kot magistra geofizike pa je asistentka na fakulteti za matematiko in fiziko za področje meteorologije.

tv slo
Voditeljica vremenske napovedi na TV Slovenija Veronika Hladnik je med vsemi štirimi damami edina, ki je šolana za svoj posel.

Vse štiri lepotičke so še posebej v teh dneh vroča roba, kjerkoli se pojavijo. »Ne mine dan, da me ne bi kdo vprašal po vremenu. Pa naj bo na ulici, v lokalu ali pa med prijatelji. To je pač stereotip oziroma cena, ki jo plačamo, ker sporočamo, kakšno bo vreme. Mislim, da nobene ne moti, mene zagotovo ne,« je povedala očarljiva Pia Škofic, ki sicer zaradi posla lažje načrtuje svoje dneve, saj je prav vreme velikokrat glavni dejavnik.