Sproščeno

Glasbenik prisega na slovensko obalo

Teja Pelko
1. 7. 2017, 07.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Postavni Prekmurec Mišo Kontrec, ki smo ga lahko spremljali v glasbeni zasedbi Langa ter televizijskih šovih Big Brother slavnih in Znan obraz ima svoj glas, je družinski človek.

Osebni arhiv
Glasbenik že razmišlja o poletnem oddihu.

Z vlogo očeta se je soočil že zelo zgodaj, saj je prvega sina Dominika dobil že, ko je bil star komaj 18 let, pred tremi leti pa je njegovo življenje obogatil še sin Patrik.

Medtem ko je starejši sin zdaj že toliko star, da gre na poletni oddih po svoje, Mišo s svojo partnerico Barbaro, njunim sinkom in njeno hčerko iz prejšnje zveze že razmišlja o tem, kam jo bodo mahnili letos.

Zagotovo se bo družinica podala na morje, saj ga imajo vsi zelo radi, najverjetneje bodo dopust preživeli kar na slovenski obali. Kdaj, pa je odvisno od njegovih glasbenih nastopov. »Najrajši imam slovensko obalo. Tu se počutim zelo dobro, sproščeno. Rad imam Slovenijo, pa tudi – če sem iskren – letenja se bojim, zato kakšne bolj oddaljene destinacije pri meni ne pridejo v poštev,« je povedal Mišo. Oddiha sicer nikoli ne preživlja na istem kraju. »Po duši sem nomad in nikoli nisem na enem mestu,« pravi glasbenik. Mu je pa vseeno, kje so nastanjeni, pomembno mu je le, da je skupaj z družino. »Po navadi gremo na dopust v največji sezoni, tako da vzamemo tisto, kar dobimo. Mi smo zelo skromni. Imamo se fino na svoj način,« nam je še razkril glasbenik. In ne dvomimo, da bo tako tudi letos.

Osebni arhiv
Mišo s sinovoma