Skrivnostni projekt

Mastni denarci za Jana Plestenjaka

Nejc Simšič
27. 6. 2017, 20.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Najbolj priljubljen slovenski glasbenik Jan Plestenjak nikoli ne počiva in dobrim projektom preprosto ne reče ne! Tokrat je glasbenik razkril, da trenutno ustvarja novo uspešnico, ki bo del TV-nadaljevanke.

mediaspeed
Na Pop TV so za projekt Reka ljubezni prosili priljubljenega glasbenika Jana Plestenjaka, da napiše in uglasbi naslovno pesem nove TV-nadaljevanke.

"Kaj dosti še ne smem povedati, razen tega, da nastaja uvodna pesem serije." Jan Plestenjak o novi uspešnici

Potem ko se je prejšnji teden z rekordno gledanostjo končala najbolj priljubljena serija Usodno vino, so na Pop TV že napovedali, da jeseni na male ekrane prihaja nova serija Reka ljubezni. In ker na komercialni televiziji natanko vedo, kako se stvarem streže, so se odločili, da k sodelovanju povabijo tudi najbolj priljubljenega glasbenika Jana Plestenjaka, da za novo slovensko serijo posname uvodno pesem.

Razkril del besedila

Plestenjak ravno zaključuje leto in pol dolgo turnejo, za njim je 50 koncertov, nastopil bo še dvanajstkrat, a je kljub temu našel čas in navdih še za projekt Reka ljubezni. »Kaj dosti še ne smem povedati, razen tega, da nastaja pesem, ki bo uvodna pesem serije. Prebral sem scenarij in me je navdušil. Sicer sem prisegel, da ne bom govoril o vsebini serije, ker je še skrivnost. (smeh) Meni po glavi hodi en verz, sploh v trenutku, ko ti hočejo drugi nekaj vsiliti v glavo; pa si rečem: jaz že vem, zakaj. In tako nekako gre pesem: Jaz že vem, zakaj, vseeno mi je, kaj o tebi govorijo …« je delček besedila nove uspešnice razkril glasbenik, ki ga čaka pestro koncertno poletje. In ker predvidevajo, da bo serija zelo uspešna, bo Jan verjetno z novo pesmijo tudi dobro zaslužil ...