ZADNJE SLOVO

Klemnovo družino je pretresla smrt

ns
27. 6. 2017, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

V nedeljo se je priljubljeni igralec Klemen Janežič na pogrebni slovesnosti še zadnjič poklonil svojemu dedku, na katerega je bil zelo navezan.

Pop tv
Priljubljeni igralec se je poslovil od svojega dedka.

Priljubljeni igralec serije Usodno vino in član priznanega igralskega ansambla ljubljanske Drame, Klemen Janežič, nikoli ni skrival dejstva, da je zelo navezan na stare starše, zato se je v zadnjem obdobju vse pogosteje spraševal o iskanju raja, kot je povedal v enem od intervjujev. »V zadnjem obdobju sem zaradi hude bolezni večkrat obiskal dedka. V življenju je ogromno prestal in se veliko žrtvoval za svojo družino,« je med drugim povedal Klemen, ki je minuli vikend dočakal žalostno vest. V družini Janežič je namreč prišel najtežji trenutek, saj so se morali dokončno posloviti od ljubega dedka, na katerega je bil igralec zelo navezan in ga bo vedno imel v najlepšem spominu.

SLOVESNOST IN POGREB

Po naših informacijah je v soboto za Klemnovega pokojnega dedka potekala žalna seja gasilskega društva, saj je bil njihov pomemben in aktiven član. Pogrebna slovesnost, na kateri so se Klemen Janežič in družina vsi še zadnjič poslovili od ljubega dedka, pa je bila v nedeljo  okoli poldne. Iskreno sožalje ob izgubi dedka igralcu Klemnu in družini Janežič želimo tudi iz uredništva Novice Svet24.