Zabava

Za njen videz skrbijo tri ženske

tp
27. 6. 2017, 07.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Slovenka, ki je prva prebila trdi led hrvaške glasbene scene, ponavlja svoj uspeh. Potem ko je lani na največjem glasbenem festivalu naših sosedov dobila nagrado za naj debitantko, je letos svoj sloves le še utrdila.

osebni arhiv
Nina se je na letošnjem festivalu CMC predstavila s pesmijo Ako ako.

Na festivalu, ki ga spremlja desettisočglava množica, se je letos Nina predstavila z novo pesmijo, ki nosi naslov Ako ako.

NA FESTIVAL VZELA TUDI SVOJO VIZAŽISTKO

Pevka pa se zelo uspešno sooča z zvezdniškimi problemi. Na tridnevno dogajanje v Vodice je tako vzela tudi svojo vizažistko, saj se zelo dobro zaveda, da je ves čas pod drobnogledom javnosti.

osebni arhiv

Za njen videz sicer skrbijo tri ženske. »Obrvi mi ureja samo prijateljica Tatjana iz Institute 22, ki zame, če je treba, prepotuje tudi pol Evrope, da mi je potem malo lažje, saj so obrvi po mojem najbolj pomembne. Za ostalo poskrbi moja Sara Kaiserberger, ki me včasih namaže tudi po trikrat na dan, odvisno od tega, koliko obveznosti imam. Oblači pa me že nekaj časa Gordana, ki posebej zame skreira obleko in me vedno navduši,« nam je razkrila Nina.

V tem, da sodeluje z isto ekipo ljudi, vidi veliko prednosti. »Jaz se navadim na ljudi, oni pa dobro vedo, kaj hočem. Ko smo nekaj časa skupaj, se nam ni treba niti pogovarjati več, samo pogledamo se in to je to. Ko imaš za sabo takšno ekipo izjemnih žensk, je festival samo malo večji koncert in vse mine brez stresa,« nam je zaupala zvezdnica.

osebni arhiv

ČAKA JO DELOVNO POLETJE

Seveda pa Nina zdaj ne misli počivati na lovorikah. Poleg številnih koncertov namreč pripravlja novo pesem, če bo imela srečo, pa bo med poletjem za kakšen teden tudi pobegnila na morje, ki ga obožuje.