2000 evrov za obleko

FOTO: Melania Trump vse pustila brez besed

D. B.
27. 6. 2017, 09.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Prva dama ZDA Melania Trump je v ponedeljek indijskega premierja Modija sprejela v čudoviti rumeni obleki, za katero je odštela vrtoglavih 2 tisoč evrov.

Profimedia
Tudi tokrat pa je vso pozornost svojemu možu ukradla Melania, ki je Modija sprejela z razpuščenimi lasmi in v čudoviti dolgi rumeni obleki modne znamke Emilio Pucci.

Ameriški predsednik Donald Trump je v ponedeljek v Beli hiši na pogovorih in kasneje na večerji gostil indijskega premierja Narendro Modija. To je bila prva uradna večerja za tujega državnika in delegacijo, ki sta jo v Beli hiši gostila Trumpova.

Preberite tudi: Nežni trenutki Melanie Trump. Kliknite tukaj!

Trump in Modi sta po pogovorih v Rožnem vrtu Bele hiše podala izjavi za delegaciji in medije, pred večerjo pa je Trump pohvalil zmago Modijeve stranke na indijskih lokalnih volitvah v marcu.

Tudi tokrat pa je vso pozornost svojemu možu ukradla Melania, ki je Modija sprejela z razpuščenimi lasmi in v čudoviti dolgi rumeni obleki modne znamke Emilio Pucci. Za obleko s cvetličnim vzorcem in širokim črnim pasom pa je odštela kar vrtoglavih 2160 dolarjev (skoraj 2000 evrov).