Igralka o svojih načrtih

Potovanjem se ne misli odreči

Teja Pelko
27. 6. 2017, 21.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Igralka, ki je v šovu Zvezde plešejo dokazala, da je tudi izvrstna plesalka, trenutno ureja stvari, ki jih zaradi sodelovanja v omenjeni oddaji ni uspela narediti, razmišlja pa tudi o dopustu.

Mediaspeed.net
Maja Martina Merljak

Predvsem pa si želi čim več časa preživeti s sinkom Jonatanom, ki sta se ga s partnerjem, režiserjem Juretom Matjažičem, razveselila 20. maja lani.

Čeprav dopust z malčkom ne bo tak, kakor ga je bila igralka vajena preživljati prejšnja leta, pa Maja zaradi njega ne namerava vsega postavljati na glavo.

Miro Majcen/Pop TV
Igralka je s soplesalcem Miho Peratom navduševala v oddaji Zvezde plešejo.

Popotovanje bogati človeka

Igralka svet najraje raziskuje z nahrbtnikom na rami.

»Po navadi sem se vedno bolj prepuščala toku, a glede na to, da imam zdaj otroka, bom morala določene stvari definitivno majčkeno prilagoditi njemu. Ne mislim pa zaradi tega zdaj začeti komplicirati,« nam je dejala Maja. Da je temu res tako, priča tudi dejstvo, da s partnerjem razmišljata, da bi šli na Bali. »Vse je sicer še v idejah, nisva prišla še do nobenih konkretnih načrtov in datumov. Verjetno pa letos še ne bova šla na potovanje z nahrbtnikom na rami, kar sem do zdaj ves čas počela. Mogoče bom počakala, da otrok vsaj shodi, saj ga moram zdaj ves čas nositi,« nam je zaupala igralka. Z veseljem pa bi se z otrokom podala na popotovanje za leto dni, dokler je še majhen. »Dokler je majčken, se to da. Zagotovo bi bil Jonatan zaradi tega močnejša osebnost, četudi se ne bi vsega spomnil,« je prepričana igralka. 

Mediaspeed
Maja s partnerjem Juretom Matjažičem

Seveda pa zvezdnica ne razmišlja samo o oddihu. V načrtu ima namreč tudi veliko pisanja, saj bi rada dokončala nekaj scenarijev, ki jih ustvarja.