MOŽGANSKA KAP

Zaradi orgazma postala invalidka

sa
27. 6. 2017, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Lucinda Allen je končala v invalidskem vozičku po izjemno močnem orgazmu. Kot je opisala, je po spolnem odnosu z možem dobila izliv krvi v možgane in od takrat je invalidna.

Arhiv Svet24
Nesrečnico so takoj prepeljali v bolnišnico, kjer so jo dali v umetno komo in jo operirali.

Danes osemintridesetletna Lucinda Allen, ki prihaja iz angleškega mesta Stourbridge, je opisala, da se ji je v življenju dogajalo, da je imela po spolnem odnosu oziroma orgazmu glavobole, čemur pa ni posvečala posebne pozornosti. Leta 2012, ko je bila v šestem mesecu nosečnosti, po spolnem odnosu z možem doživela močan glavobol.

Operacija v bolnišnici

Zdravniki
Zakaj ima glavobole? 
Kot pravi Lucinda, zdravniki verjamejo, da ima kongenitalno abnormalnost v krvnih žilah, kar povzroči glavobole po orgazmu.

»Po orgazmu se je v moji glavi začela stara, že poznana ostra bolečina nad desnim očesom. Imela sem občutek, da mi možgani 'zmrzujejo'. To se je sicer dogajalo že prej, a ni nikoli dolgo trajalo. Tistikrat ta občutek bolečine ni prenehal in kmalu sem se znašla v agoniji,« opisuje Lucinda trenutek, v katerem je doživela možgansko kap. Nesrečnico so takoj prepeljali v bolnišnico, kjer so jo dali v umetno komo in jo operirali, da bi zmanjšali krvavitev v možganih.

Rodila zdravo deklico

Zdravniki še vedno ne vedo, zakaj natančno oziroma kako je prišlo do možganske kapi, zaradi katere je Lucinda postala invalidka. »Verjamejo, da imam kongenitalno abnormalnost v krvnih žilah, kar povzroči glavobole po orgazmu,« je pojasnila Lucinda.

Arhiv Svet24
Do neljubega dogodka je prišlo v šestem mesecu nosečnosti.

Kljub tragičnemu dogodku je kasneje rodila zdravo deklico Marri-Alice. »Naša Marri-Alice je neverjetna, srečna in k sreči možganska kap, ki me je doletela v nosečnosti, ni vplivala nanjo,« je dodala Lucinda.