Zabava

Zvezdnica dobila hudo vnetje oči

Teja Pelko
7. 6. 2017, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Ker sicer zelo družabne kraljice resničnostnih šovov kar nekaj časa ni na spregled, smo jo pobarali, kaj se dogaja z njo.

osebni arhiv
Suzana je dobila tako hudo vnetje oči, da je bila teden dni skoraj slepa.

Izkazalo se je, da so razlog za njeno odsotnost zdravstvene težave.

Zdravnica je resničnostni zvezdnici prepovedala uporabo ličil.

»Dobila sem tako hudo vnetje oči, da sem bila teden dni skoraj slepa. Sprva je kazalo na herpes, pozneje pa se je izkazalo, da gre za hudo vnetje roženice, ki se je z enega očesa preneslo na drugo. Pogled je bil zamegljen, pikčast, v črtah, vseh oblik,« nam je povedala Suzana in dodala, da se dokler ne izgubimo vida – sploh ne zavedamo, kako zelo pomemben je.

Brez ličil se počuti kot gola

»Izguba vida pomeni popolno odvisnost od drugih, popolno nemobilnost. Čeprav sem sama vseeno vozila avto in opravljala vsakdanje opravke. Kdo pa naj bi jih namesto mene? Edina, in ponavljam, res edina pomanjkljivost samskega življenja je, da se moraš ob boleznih znajti sam. Staršev in prijateljev s tem nikoli ne obremenjujem,« pravi jezična Primorka, ki je zdaj na srečo že veliko bolje.

osebni arhiv
Podpis Primorka je potožila, da jo zdaj, ko mora biti brez ličil, vsak, ki jo sreča, vpraša, ali je ravnokar vstala.

»Oči so tudi videti veliko bolje, vendar me še bolijo. Zdravnica mi je kar dolgotrajno prepovedala uporabo ličil, kar me moti, saj nisem vajena biti brez in se taka v javnosti počutim kot gola. Pa ne da bi se sekirala, ali sem zato videti ali starejša ali zaspana, kot mi po navadi rečejo. Makeup, seveda diskreten, je po mojem mnenju del urejenosti ženske. No, upam, da se bom lahko kmalu našminkala. Do takrat pa me pač nihče ne bo prepoznal,« nam je za konec v smehu dejala Suzana.