Žar in dobra glasba

FOTO: Ogrevanje pred Aktualovo Roštiljado: Trubači sredi Ljubljane!

D. B.
2. 6. 2017, 12.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Pred Aktualovo Roštiljado, ki bo danes potekala v Ljubljani, vzdušje na ulicah prestolnice ogrevajo zmagovalci slovite Guče - Bojan Ristič & Brass Band.

Mitja Rodič/M24.si
Vzdušje na ulicah prestolnice ogrevajo zmagovalci slovite Guče - Bojan Ristič & Brass Band.

Danes ob 16. uri bo na Kardeljevi ploščadi v Ljubljani zadišal žar in na svoj račun bodo prišli ljubitelji dobre glasbe, pa tudi tisti posebej lačni z All You Can Eat čevapčiči. Začenja se namreč Aktualova Roštiljada, na kateri bo za izjemno vzdušje poskrbelo kar 11 glasbenih izvajalcev, med njimi Jasmin Stavros, Saša Lendero in Mambo Kings.

Mitja Rodič/M24.si
Vzdušje na ulicah prestolnice ogrevajo zmagovalci slovite Guče - Bojan Ristič & Brass Band.

Pred dogodkom so ulice slovenske prestolnice z glasbo že preplavili trubači in zmagovalci slovitega festivala v GučiBojan Ristič & Brass Band. "Pričakujemo žur, kot vedno. Kamorkoli gremo, ljudi naša glasba prevzame in ljudje začnejo plesati," je, preden so se odpravili proti središču prestolnice, napovedal vodja benda Bojan Ristić in dodal: "Ob naši glasbi tudi čevapčiči dobijo boljši okus."

Skupino sicer sestavlja 10 trubačev. "Nastopamo tako veliko, da smo v času sezone doma le 2, 3 dni," je o priljubljenosti skupine še povedal Ristić.

Trubače lahko med drugim ujamete na dogodku Odprta kuhna v središču Ljubljane in seveda na Aktualovi Roštiljadi.