Triurni šov

VIDEO: Superbabica navdušila: To je koncert, o katerem sem sanjala

am
29. 5. 2017, 21.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Sava Center je prekipeval od nostalgije in uspešnic, ki imajo skupno ime – Neda Ukraden.

Osebni album
Ob obletnici ni manjkala torta velikanka.

Superbabica, kot ji mnogi radi rečejo, je namreč v srbski prestolnici obeležila petdeset let edinstvene glasbene kariere.

»To je koncert, o katerem sem sanjala. Veličasten ambient, odlični gosti, vrhunski glasbeniki, scenografija, luči in prav vse. Seveda ob tem ne smem pozabiti na moje najdražje, ki so skupaj z gosti uživali v triurnem šovu starih in novih hitov, kot tudi ob sevdalinkah – bosanskih narodnih pesmih. Iskrena hvala moji družini, prijateljem, kolegom, predvsem pa publiki, ki si bodo ta večer zapomnili za vedno,« nam je zaupala Neda Ukraden, ki pa na odru ni bila sama. Kot gost se ji ji pridružil Željko Samardžić, s katerim je Neda zapela veliki hit Đorđa Novkovića Samo je nebo iznad nas, tu pa so bili še Dejan Matić, Učiteljice ter zbor Isa Beg iz Novega Pazarja.

Osebni album
Veliki Nedin koncert je bil v znamenju številke 50.

V odlični formi

Šestinšestdesetletna pevka je ta večer znova dokazala, da je še vedno v odlični formi, njen nastop je bil, že zaradi številnih oblek, prava paša za oči. Vsekakor pa je bil najbolj ganljiv trenutek, ko so na oder prišli njena družina ter zet in vnuki.