Od mormonke do modela

FOTO: Mamica si zaradi oprsja le stežka zaveže vezalke

R.T.
27. 5. 2017, 20.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Allegra Cole je odraščala v strogi mormonski skupnosti, zdaj se kot modelka ponaša s tako bujnim oprsjem, da si le s težavo zaveže vezalke.

Profimedia
Bila je zelo talentirana pianistka.

Profimedia
Allegra pred prvo operacijo.

47-letna mama Allegra Cole je poklic učiteljice klavirja v predmestju Salt Lake Cityja zamenjala za kariero uglednega modela v Kaliforniji, ki se rad pohvali z neizčrpnim »pohlepom« po vse večjih prsih. Njen obseg prsi trenutno meri dobrih 137 centimetrov, a pravi, da s tem še ni zadovoljna.

Odraščala je v tradicionalni mormonski družini in je veljala za velik glasbeni talent. Kot profesionalna pianistka je začela nastopati že v rani mladosti, glasba pa jo je spremljala skozi vse življenje. Vendar je pri tridesetih želela poskusiti nekaj novega. Odločila se je, da stopi pred fotoaparat, in rodila se je ljubezen. »Še vedno verjamem v osnovne vrednote cerkve, njihove družinske vrednote, vendar nisem mogla živeti v skladu z nekaterimi njihovimi načeli,« opisuje svoje odraščanje.

Profimedia
Še vedno ji ni dovolj.

Kot model je naravnost uživala, kadar je bila v središču pozornosti, vendar se je zavedala, da je na njenih prsih posledice pustilo materinstvo. »Ker mi je estetika veliko pomenila, sem si želela, da bi bile moje prsi bolj polne in okrogle,« je potarnala. Zato se je takrat odločila, da gre pod nož. Ta poteza se ji je hitro obrestovala, fotografije svojega novega oprsja je začela prodajati po spletu, desetletje pozneje pa si je z zasluženim privoščila prsi povečala na trenutnih 137 centimetrov. Danes zasluži 90.000 evrov na leto in ima ene najbolj »iskanih« prsi na svetu.

»Ko sem si jih povečala prvič, se mi niso zdele »ta prave«. "Večje je boljše" je moj moto. Dejansko imam "pohlep" po velikem oprsju.«

Profimedia
Zdaj uživa v Kaliforniji.