Kristina Mišović

Omrežila je tudi naše sosede

tp
26. 5. 2017, 20.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Glas o naši pevki, igralki in plesalki je segel tudi čez mejo. Uspešna hrvaška skupina Kumovi si jo je namreč zaželela v svojem najnovejšem videospotu za pesem Često trijezan.

Last izvajalcev
Zvezdnica je povsem prevzela pevca skupine Kumovi.

Glasbeniki so Kristini dodelili glavno vlogo, seksapilna temnolaska pa je prisotne s svojimi čari tako omrežila, da je že na snemanju spota dobila več ženitnih ponudb.

NEUSTAVLJIVA PRIVLAČNOST Na čare 31-letne temnolaske niso imuni niti znani Slovenci. Pred leti je bila namreč lepotica v zvezi z didžejem Urošem Umekom.

Skladba, ki po komentarjih že nakazuje na hit, govori o zabavah in alkoholu: »Pesem nam je pisana na kožo. Refren govori o tem, da če bi bil večkrat trezen, ne bi bil to, kar sem. To je tekst, ki je namenjena vsem žurerjem, tako ženskam kot moškim, čeprav družbene norme malo več pijančevanja dopuščajo in oproščajo moškemu delu populacije. Kristina igra jezno ženo, pijan mož namreč zabavo preseli v domačo dnevno sobo. Po prvotnem neodobravanju se jim vendarle pridruži in se zabava z njimi,« so o skladbi in videospotu povedali Kumovi. Člani skupine so dejali, da so Slovenke zelo lepe, in dodali, da je Kristina na snemanju dobila več ženitnih ponudb.

Last izvajalcev
Kristini so hrvaški glasbeniki v spotu namenili glavno vlogo.

Brhka Slovenka je čisto obnorela Hrvate.

Na snemanju pa niso padale samo ponudbe, ampak tudi pesti – za Kristinino pozornost sta se namreč borila kar dva člana skupine Kumovi. »Mi smo prijatelji in si vse delimo, ne moreš pa deliti tako lepega dekleta. Naš pretep je bil sicer bolj za šalo kot zares, čeprav se nihče od nas štirih ne bi branil takšnega dekleta, kot je Kristina. Zdaj se koncertov v Sloveniji še toliko bolj veselimo,« so za konec še dejali Kumovi.