Burno

Napad na Mirelo zaradi Marka in prvi načrti, kdo jo bo zvabil v posteljo

R.T.
3. 4. 2017, 13.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Za Mirelo se je ogrel tudi bivši ljubimec Ksenije Kranjec.

Facebook
Mirela in Marko po zmagi v šovu. Mirela se afere ne sramuje.

Osvajalka Mirela Lapanović je po vstopu v srbski resničnostni šov Parovi očitno že zmešala glave nekaj moškim udeležencem in se znašla na prepihu zaradi ljubezni iz preteklega resničnostnega šova. 

Sotekmovalka Smilja Janković je namreč Mireli očitala seks pred kamerami, ki si ga je privoščila v šovo Big Brother Slovenija. Smilja je menda Mirelo zmerjala s "ku***", kar pa slednje ni vrglo s tira. Mirela je ponovila, da se afere ne sramuju, da je bila z najlepšim fantom v Sloveniji, ki je dvajset let mlajši od nje, Smiljine besede pa da več povedo o njej sami, kot pa Mireli. Smilja ji zameri predvsem to, da je Mirela ponosna na afero pred kamerami.  

Med Smiljo in Mirelo je prišlo do vroče izmenjave mnenja, znova je Smilja v "igro" pripeljala dejstvo, da ima Mirela otroke, kar je Mirela precej mirno sprejela in "kreg" se je hitro umiril. 

Poročil bi se z njo

Je pa Mirela zelo priljubljena pri moških sostanovalcih. Da bo lahko v hiši izbirala moške po svoji volji (če bo to njena volja), pa kažeta še dva dogodka: Milutin Radosavljević Mili ji je že izpovedal ljubezen. Dejal je, da bi se v drugačnih okoliščinah v desetih dneh poročil z njo. Zašepetal ji je, da se je iskreno zaljubil in ji obljubil, da bi se z njo ljubil 24 ur na dan.  

V večerni oddaji Joce Gambina je tako v nedeljo izbruhnil vroč prepir, v središču katerega se je znašla - Mirela. Prepir se je vnel med dvema najboljšima prijateljema, Nikolo Lakićem in Nikolo Strahinjićem. Slednji je namreč dejal, da je Mirela njegova od prvega trenutka, ko jo je videl. Razjezil se je, ker je bil Lakić v nedeljo precej pristen. "Ti z Mirelo ne bi mogel niti kave popiti," je vpil Strahinjić. To pa je razburilo nogometaša, ki je dejal: "Potrebujem le 15 minut, da si bo zaželela priti k meni v posteljo." 

Naj spomnimo: Lakić se je v šovu zapletel tudi s Ksenijo Kranjec, ki je šov predčasno zapustila.