Parovi

Mirela vstopila v vilo in že dopustila možnost afere

K.M.
31. 3. 2017, 10.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Slovenska tekmovalka je končno dočakala napovedani vstop v srbski resničnostni šov.

Parovi

Mirela Lapanović, zmagovalka slovenskega Big Brotherja, je ponoči končno vstopila v enega izmed najbolj odmevnih resničnostnih šovov v regiji, ki ga je pred dnevi prostovoljno zapustila prva slovenska tekmovalka, Ksenija Kranjec. Zaenkrat je na sotekmovalcih pustila pozitiven vtis, njena uvodna predstavitev pa pušča odprte možnosti. 

V predstavitvi je povedala, da lahko o njej pričakujejo nepričakovano. Da je zelo iskrena in direktna ter da če se ljudje ne spotikajo ob njo, se tudi ona ne bo ob njih. Na vprašanje, ali lahko gledalci pričakujejo, da se bo zapletla s kom v hiši, pa je presenetljivo odgovorila, da je v tem trenutku sicer srečna ženska, ampak da ne želi izreči besede nikoli, saj se lahko zgodi kaj nepričakovanega. 

Drugače pa so moški predstavniki v vili takoj po njenem vstopu nekoliko ''ponoreli'', razlog za to pa je bil Mirelin privlačni videz. Najbolj je navdušila nekdanjega nogometaša, 34-letnega Nikolo Strahinjića Ploćo, ki je do nje takoj pristopil. Takoj po vstopu pa jo je v roke vzel tudi bioenergetik in ji s svojim zdravljenjem iz telesa pregnal vso slabo energijo. Ji bo le-to pomagalo pri nastopu v šovu?