Zvezde plešejo

"Iryna bi morala izpasti, novinar POP TV bi moral takoj oditi"

K.A.
3. 4. 2017, 08.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

V četrti oddaji šova Zvezde plešejo je bil na sporedu filmski večer, plesalci pa so se na parketu predstavili v različnih filmsko-plesnih vlogah. Sinočnji šov pa je bil znova usoden za en plesni par.

Facebook
Janez in Maja

Sinočnja oddaja šova Zvezde plešejo je bila povsem filmsko obarvana, na plesnem parketu pa se je vseh 10 parov predstavilo v različnih filmskih vlogah. Kot je že v navadi, se je moral po koncu šova od nadaljnjega tekmovanja posloviti en plesni par, tokrat pa je bil šov usoden za novinarja POP TV Janeza Usenika.

Janez in njegova soplesalka Maja Geršak sta se predstavila s sambo iz filmske uspešnice Maska, Janez pa je že na vajah pokazal, da v tokratni koreografiji izjemno uživa. Kljub trudu in vsem naporom, ki jih je vložil v naporne treninge, pa na koncu vseeno ni bilo dovolj, da bi se uvrstil v naslednji krog in boja za plesni globus je bilo tako konec.

Sodniki po koncu plesne točke niso bili najbolj prizanesljivi. Andrej Škufca je bil strog kot vedno: "Vidi se, da si dobro pripravljen. Imaš ritem, a ni prav tam v telesu, kjer bi moral biti." Nika Ambrožič Urbas je nadaljevala v podobnem slogu in dejala, da jo je s sambo nekoliko razočaral. "Začni delati z boki!" mu je svetovala in pohvalila vso energijo, ki jo je vložil v nastop. "Samba je zabava, veselje, ples ob katerem pozabimo na vse, tako kot si ti pozabil, da je treba tekmovati," je dodala Katarina Venturini, Lado Bizovičar je zaključil, da je nesporno dejstvo sicer komični vtis, a mu ni iz sebe uspelo potegniti tega, kar si je želel. Sledile so skromne ocene. Andrej jima je prisodil trojko, Katarina in Nika sta jima dodelili petico, Lado pa se je odločil za oceno šest.

Kljub vsemu pa po koncu oddaje pri Janezu ni bilo prevelikega razočaranja. "Poslovil sem se tako kot sem se hotel, s plesom, ki sem ga plesal iz srca. Zdaj bom navijal za vseh devet, ki so še ostali v šovu," je dejal po koncu.

Na družbenih omrežjih so bila mnenja deljena. "Janez trudil si se, Iryna je slabša od tebe," je bilo po koncu mogoče brati komentarje, med njimi pa so bili tudi takšni, ki so menili povsem nasprotno. "Končno. Že prva bi morala oditi in ne šele sedaj," so menili nekateri. Kaj pa menite vi? Sta bila resnično najšibkejši plesni par?