Televizijska oče in hči

FOTO in VIDEO: Gorski zdravnik navdušil Slovenke, njegova hči brez krpic pa moške

R.T.
17. 3. 2017, 17.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ronja Forcher, televzijska hčerka Lili, želi, da bi ljudje jemljejo kot odraslo osebo. Zato je odvrgla krpice in se fotografirala za Playboy.

Facebook
Ronja je že desetletje televizijska hčerka gorskega zdravnika.

Navdušene Slovenske se na družabnih omrežjih zahvaljujejo Hansu Siglu, televizijskemu zdravniku dr. Martinu Gruberju, ki se je v četrtek srečal z njimi, jim stisnil roko, se fotografiral in na njihovo željo tudi delil podpise. Zdravniških pregledov (žal?) ni opravljal.

Je pa gledalce serije  - predvsem moške - nedavno na malce drugačen način navdušila njegova televizijska hčerka Ronja Forcher, ki v nanizanki igra Gruberjevo hči Lili.

Ronja je v nanizanki prvič zaigrala že pri rosnih letih, zdaj pa se je odločila, da bo vsem pokazal, da ni več majhna deklica. In kako lahko to najbolj prepričljivo pokaže? Tako, da odvrže vse obleke in se fotografira za moško revijo Playboy, in sicer njeno nemško različico. 

Ronja se je rodila v Innsbrucku 7. junija 1996. Njen oče je igralec Reinhard Forcher, zato je že od otroških let navajena televizijskih kamer. V kratkem intervjuju je za nemški Playboy je dejala, da so njeni soigralci odločitev o goloti sprejeli odprto in da se ji zdi, da jo bodo zdaj dojemali kot bolj odraslo osebo.  

Na povezavi si lahko ogledate posnetek in fotografije Ronjinega fotografiranja za aprilsko številko nemškega Playboya.

S posnetimi fotografijami je bila zadovoljna. "Ko sem jih pogledala, sem dobila potrditev, da sem se odločila prav," je za Playboy povedala televizijska zvezdnica. 

Povedala je še, da je bil občutek, ko je pred celotno ekipo odložila kopalni plač in se razgalila, osvobojujoč. "Ko stojiš povsem gol pred človekom, si v zelo močnem položaju," je dejala Ronja in dodala: "Takrat lahko rečem: To sem jaz! Ničesar ne skrivam in sem sama svoja oseba. To je bilo zelo 'kul'!"

Ronja si želi, da bi ljudje sprejeli svoja telesa, kakršna so. Pravi, da je na svoje telo zelo ponosna, pri tem pa ji je pomagalo tudi fotografiranje za moško revijo.