Poskočen

FOTO in VIDEO: Oh, v kakšnih težavah je princ William!

R.T.
17. 3. 2017, 11.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Nasmejan, z visoko dvignjenimi rokami in nenavadnimi plesnimi gibi je bodoči kralj razdelil Otočane.

Profimedia
Pozdrav z didžejem v klubu.

Ni lahko življenje "kronane glave", bi lahko rekli. In očitno tudi kraljevih podložnikov ne. Potem ko se je zdelo, da življenje kraljevske družine pluje po mrinih vodah, je iz nevtralne Švice priletela "bomba", zaradi katere kraljici Elizabeti znova sivijo že sivi lasje.

Zaradi posnetka se je kraljeva družina znašla v središču medijev na Otoku in po svetu, med zapisi pa ne manjka šal na račun nesrečnega princa Williama. Še več, posnetek princa Williama, ki se je sprostil in zaplesal v klubu smučarskega naselja Verbier z visoko dvignjenimi rokami, ob tem pa je tudi flirtal z dvema plesalkama, so na spletu označevali kot "posnetek, ki ga ne smete zamuditi". Dogodek je še bolj žgečkljiv, ker je princ opustil svoje dolžnosti (sprejem za voditelje držav Commowealtha) in se raje odpravil na smučanje in  - očitno - sproščeno poplesavanje.

Obiskovalci so presenečeni opazovali in s pametnimi telefoni snemeli princa, kako je poplesaval ob ritmih rap pesmi o kajenju kanabisa. Že nekaj dni pa je najbolj vroča razprava na Otoku, ali je šel bodoči kralj predaleč. Ni potrebno poudariti, da so otoški mediji dobesedno secirali vsak prinčev gib in analizirali vse: od sloga plesa, oblačil in splošnega obnašanja bodočega kralja. 

Profimedia
Pozdrav z didžejem v klubu.