Ellie Goulding

Slavna pevka doživljala strašne napade panike in tesnobe

K.A.
16. 3. 2017, 19.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Kljub temu, da je razprodala številne koncerte in nanizala kopico hitrov, je bila pevka tako zelo negotova vase, da je večino časa ostajala v domači postelji.

Profimedia
Ellie Goulding

Tukaj pa si preberite še, kako se je z depresivnimi občutki soočala slavna avstralska pevka.

Angleška pevka Ellie Goulding (30) je dolgo časa skrivala, zdaj pa je le priznala, da ji je slava močno načela psihično zdravje. “Mislila sem, da nisem dovolj dobra pevka. Napadi panike so bili tako zelo hudi, da jih sploh nisem uspela kontrolirati,” je dejala Ellie, ki se je bala, da bo povsem razočarala publiko in vse svoje oboževalce. "Že dolgo delam na sebi, a občasni napadi še vedno ostajajo. Zelo mi pomaga fizična aktivnost, pomirja me, še posebej boks."

Pevka nikoli ni bila preveč navdušena nad treningi, a zdaj se je to precej spremenilo. "Na mojem telesu se že kažejo spremembe, zdaj pa prvič opažam tudi, da sem bolj srečna in bolj zadovoljna s seboj. Lažje premagujem vsakdanji stres in tudi napadi panike niso več tako zelo intenzivni," je bila iskrena pevka.

O psihičnih težavah slavne Angležinje se je šeptalo že pred časom, ko je prekinila koncertno turnejo "Delerium", kot razlog pa je navedla izčrpanost. Svojim oboževalcem se je takrat iskreno opravičila, kasneje pa pojasnila, da se ji je v določenem trenutku sesul svet. "Zdravniki so mi dejali, da gre za hudo izčrpanost, v tem letu sem imela namreč že 100 koncertov. Zdravnik me je opozoril, da se mi nikoli ne bo vrnil glas, če bom nadaljevala v takšnem tempu," je skrušeno priznala Goulding, ki zdaj poskuša živeti bolj zdravo. "Zdaj končno vem, da moram sebe postaviti na prvo mesto, vem, da moram jesti zdravo in še kako dobro vem, da je kvaliteten počitek na prvem mestu."